Call of Duty: Warzone’s nieuwe map brengt bugs en problemen

Games Jelle van Es 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is tegenwoordig min of meer standaard dat wanneer een game uitkomt, het geplaagd wordt door problemen. Dat lijkt ook zo het geval te zijn met de nieuwe map die in Call of Duty: Warzone is gelanceerd.

Sinds vandaag is het mogelijk om los te gaan op de nieuwe map in Call of Duty: Warzone, mits je in het bezit bent van Vanguard. En wellicht dat je er beter aan doet om de speelsessies nog even vooruit te schuiven.

Call of Duty: Warzone kent heel wat bugs

Want wanneer we een blik werpen op wat de community te zeggen heeft, en daarbij hoor je natuurlijk altijd de mensen die problemen ervaren, dan ziet het er naar uit dat het niet helemaal vlekkeloos is gegaan. Op de Call of Duty: Warzone-pagina op Reddit zie je een mooi overzicht van wat er op dit moment zoal mis is gegaan. Het meest opvallende is dat de recoil van bepaalde wapens echt bizar is en je kogels werkelijk alle kanten op vliegen. Dat is extra vreemd als je ziet dat dat bij eenzelfde soort uitrusting in Vanguard niet het geval is.

Dat is iets dat waarschijnlijk nog wel makkelijk aangepast kan worden. Het wordt problematischer wanneer je ziet dat er echt rare dingen aanwezig zijn in Call of Duty: Warzone, die de game min of meer slopen. Zo heeft deze speler een wapen die er voor zorgt dat je eigenlijk niks ziet. Nou, succes als je dan een vijand wil gaan afknallen, ik doe het je niet na.

Even wachten

En dat is slechts een kleine greep. Morgen moet iedereen in Warzone los kunnen gaan met de nieuwe map. Het is echter maar de vraag of je dat wil. Wat mij betreft is het verstandiger om dit weekend even een andere game te spelen en dan volgende week te zien of een paar van de bugs uit de game zijn verwijderd. Mocht je een Xbox hebben, dan is Halo: Infinite de moeite waard.

Call of Duty Warzone: video toont prachtige nieuwe map

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen