Call of Duty Warzone: video toont prachtige nieuwe map

Games Jelle van Es 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Vanguard is inmiddels al een tijdje uit. En het is de bedoeling dat uiteindelijk ook Call of Duty Warzone op de juiste manier gekoppeld wordt. Daarvoor wordt er een nieuwe map geïntroduceerd.

We hebben al een paar keer iets gezien van de nieuwe Call of Duty Warzone map, genaamd Caldera. Deze bevindt zich in de Pacific en biedt een heerlijke tropische setting. Dat is althans te zien in de nieuwe video van de map.

Call of Duty Warzone’s nieuwe map

De video van Call of Duty Warzone wordt gepresenteerd als een soort reisreclame voor het eiland. Actie zie je er niet in, maar op een rustige manier zie je de verschillende punten voorbij komen en zie je ook diverse onderdelen die je kent van de Call of Duty: Vanguard multiplayer-modus. Het is allemaal een stuk kleurrijker en tropischer dan de huidige Verdansk-map. En dat is na een paar jaar toch een mooie verandering. Bekijk de video hieronder.

Het duurt nog wel even voordat je er mee aan de slag kunt gaan. Op 8 december kun je er mee los gaan. De nieuwe map zal net iets groter zijn dan de huidige Call of Duty Warzone-map en heeft 15 drop zones. Dat is te lezen in de twee van de ontwikkelaar, die je hieronder ziet.

Einde van Verdansk

Met de komst van de nieuwe Call of Duty Warzone-map, nemen we ook afscheid van Verdansk, die toch een paar jaar erg populair is geweest. Om het goed af te sluiten, komt er een speciaal Last Hours of Verdansk-evenement. Daarin kun je zien wat er gebeurt met de map voordat je overgaat naar Caldera. Die map heeft naast 15 drop zones ook nog eens 200 points of interest. Dat gaat dus een tijd duren voordat je alles hebt ontdekt.

Call of Duty: Vanguard: veilig nieuw deel in de Tweede Wereldoorlog

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen