Halo Infinite’s nieuwe trailer: is het al 8 december?

Games Jelle van Es 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Op 8 december kunnen we eindelijk aan de slag met Halo Infinite. Althans, het verhaal van de game. De multiplayer is al eventjes beschikbaar als een free-to-play-ervaring.

En dat is maar goed ook, want wat hebben we lang gewacht op Halo Infinite. Oorspronkelijk moest het een game worden die tegelijkertijd met de Xbox Series X zou worden gelanceerd. Maar dat werd hem niet. Gelukkig zijn we nu een week van de lancering verwijderd en zien we met de nieuwe trailer dat het goed zit.

Halo Infinite toont nieuwe trailer

De Halo Infinite trailer draait volledig om het verhaal dat je straks kunt beleven in Halo Infinite. Voor de zoveelste keer gaat het niet zo goed met de mensheid en is het aan de Master Chief om de boel te redden. Ooit dacht je dat je het met het verslaan van de Covenant het wel voor elkaar had. Maar vanuit die ravage is de nieuwe groepering de Banished opgestaan en die vormen een nog groter risico. Zeker wanneer zij plannen hebben om een oude Halo-ring te veroveren en die uiteindelijk te activeren met alle gevolgen vandien. Het is aan de speler om dat te voorkomen. En daarbij is het avontuur echt even anders dan dat je gewend bent.

Waar de oude games in de reeks erg lineair waren en je van punt A naar B moest, daar doet het verhaal in Halo Infinite het net even anders. Deze keer krijg je een grote open wereld voorgeschoteld. Daarin heb je een aantal doelen die je voor het hoofdverhaal moet voltooien, maar daarnaast zijn er ook heel veel andere ‘points of interest’ waar van alles is te doen. Op die manier is het mogelijk om Master Chief sterker te maken en heb je natuurlijk extra shootouts om van te genieten. Wat dat betreft doet het geheel een klein beetje denken aan Skyrim.

Nog even wachten

En dat alles kun je dus binnenkort gaan beleven. Halo Infinite is vanaf 8 december te spelen. Wil je de game op tijd in huis hebben? Dan kun je hem hier scoren.

Halo Infinite: 5 redenen om los te gaan met de multiplayer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen