Call of Duty Warzone en Vanguard komen met nieuwe Operators

Games Jelle van Es 25 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Eigenlijk was het de bedoeling dat Call of Duty Warzone en Vanguard op 2 februari zouden gaan beginnen met hun nieuwe seizoen. Maar door wat aanhoudende problemen is dat plan geschrapt.

Nu krijgen we het tweede seizoen van Call of Duty Warzone en Vanguard op 14 februari voorgeschoteld. Op die manier heb je dus nog iets meer tijd om de Battle Pass te voltooien. Want met het nieuwe seizoen krijg je natuurlijk een nieuwe Battle Pass en bijbehorende Operators.

Call of Duty Warzone en Vanguard Operators gelekt

En die nieuwe Operators in Call of Duty Warzone en Vanguard lijken nu te zijn gelekt. Althans, dat is hetgeen dat de onderstaande tweet stelt. Op zich klinkt dat logisch. Want met een nieuw seizoen en een nieuwe Battle Pass wil je als gamer natuurlijk een aantal dingen vrijspelen. Nieuwe Operators, oftewel de personages waarmee je de game speelt, zijn daarbij een belangrijke reden om de Battle Pass daadwerkelijk te kopen. De kans is groot dat je deze nieuwe Operators gelijk vrijspeelt wanneer je de Pass aanschaft. Vervolgens kun je dan skins en andere dingen vrijspelen terwijl je de game speelt. Bekijk de tweet hieronder.

Opvallend aan deze nieuwe Operators voor Call of Duty Warzone en Vanguard is dat ze voorzien zijn van winterkleding. Dat terwijl we een tijdje geleden in Warzone natuurlijk de nieuwe map hebben gekregen die zich juist afspeelt op een tropische locatie. Hopelijk is het dus mogelijk om snel skins vrij te spelen die je de mogelijkheid geeft om met een soldaat te spelen die meer gekleed is op die tropische setting.

Nog even wachten dus

Zoals gezegd duurt het nog wel even voordat het nieuwe seizoen van Call of Duty Warzone en Vanguard begint. Naast nieuwe skins kun je op 14 februari waarschijnlijk ook los op nieuwe maps en zijn er nieuwe wapens te ontdekken. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty blijft speelbaar op de PlayStation 5… voor nu dan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen