Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 30 nov 2017
Leestijd: 3 minuten

Verveel je je? Deze chille websites staan garant voor uren vermaak

Sommige websites zijn extreem handig, maar weet jij waarschijnlijk het bestaan niet vanaf. Soms ben je echter niet op zoek naar handige websites, maar naar websites om even je tijd te verdoen. Hierbij heb je niet altijd zin om eeuwen het internet af te struinen of weer naar die ene welbekende website te gaan. De onderstaande websites komen in dat geval als geroepen!

Check deze website niet als je een gat in je hand hebt!

Creatievelingen over de gehele wereld komen met allerlei toffe producten. Deze toffe producten worden via ShupUpAndTakeMyMoney uitgestald. Stuk voor stuk zijn dit producten waar je naar gaat verlangen. Heb je een gat in je hand? Check deze site dan niet!

Deze website kun je wél checken als je een gat in je hand hebt!

Er is ook een keerzijde van de medaille. Je kunt namelijk genoeg producten vinden die in wezen nergens op slaan. TheWorstThingsForSale speurt het wereldwijde web af op zoek naar deze aparte gadgets en zet ze op hun website. Je zult je verbazen over de vreemde dingen die mensen op de wereld zetten.

Nostalgische muziek luisteren van vroeger met één druk op de knop

Dit is één van onze favoriete websites geworden. Je kunt namelijk via ‘The Nostalgia Machine’ dé hitjes van een bepaald jaar luisteren. De website gaat terug tot 1960 en wanneer je een jaar selecteert wordt er een hele rits aan hitjes voor je gevonden. Wat al helemaal ideaal is, is dat je met nog één klik een playlist van kunt maken.

Raden waar je bent in de wereld

We waren meteen flink wat tijd kwijt toen we GeoGuesrr tegenkwamen. Deze site geeft je een willekeurige foto en dan moet jij raden waar-ie in de wereld is genomen. Je kunt ook per land foto’s eruit gooien en zo in Nederland raden waar de foto’s zijn genomen. Daar gaat je verveling!

Even Prince of Persia spelen!

Heb jij even niks te doen? Dan kunnen we bijna niets beters voorstellen dan het nostalgische Prince of Persia spelen. Het kan voor nop via deze site. Yes!

Een recept krijgen met de restjes die je in je koelkast hebt

Wanneer je je verveelt heb je ook nog eens vaak nergens zin in, laat staan naar de supermarkt gaan. Deze website is echt ideaal. Je vult namelijk via MyFridgeFood in wat je nog in je koelkast hebt liggen. Vervolgens gooit-ie er een recept uit en kun jij van deze restjes een heerlijke maaltijd bereiden!

Deze website is leuk voor twee minuten

We gaan deze website niet beschrijven. We waarschuwen je wel dat-ie leuk is voor twee minuten, maar waarschijnlijk door een pestkop-huisgenoot de hele dag wordt aan gelaten!

Plaatjes draaien alsof je een getalenteerde dj bent

Altijd al plaatjes willen spinnen zoals je favoriete dj dat doet? Dat is via deze site een fluitje van een cent. Je hebt een mixer en kunt uit allerlei nummers kiezen. Je hebt het binnen de kortste keren onder de knie en voelt je de beste dj ter wereld.

Urenlang naar puppy’s kijken

Honden zijn awesome en wanneer ze jong zijn, zijn ze ook nog eens schattig. Even niets te doen en ben je fan van puppy’s? Dan kun jij uren naar deze beelden via deze website kijken!

Fan van quizzen?

Houd jij wel van een quiz op zijn tijd, maar weet je niet waar je elke dag weer een toffe quiz tegenkomt? Dan is Sporcle jouw nieuwe beste vriend. Je kunt kiezen uit allerlei categorieën en zult jezelf uren vermaken en ook nog eens wat bijbrengen!

In realtime wereldwijde DDOS-aanvallen zien

Die hackers zitten ook nooit stil. Dat is in ieder geval de conclusie die je meteen zult trekken wanneer je naar deze site gaat. Je ziet namelijk in realtime hoe wereldwijd DDOS-aanvallen worden uitgevoerd!

Verbaas je via Instructables over de toffe dingen die mensen zelf maken

Instructables is al langer een favoriet van de WANT-redactie. Mensen plaatsen allerlei toffe DIY-projecten op deze site en leggen je uit hoe je ze kunt nadoen. Dus, ben je op zoek naar wat inspiratie of wil je je simpelweg verbazen over de creativiteit van anderen? Surf dan snel naar Instructables toe!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!