WANT Christmas: 10 must-have LEGO cadeau-tips voor de feestdagen

Gadgets Milton Broen 1 dec 2017
Leestijd: 5 minuten

LEGO is voor velen een bron van inspiratie. Van jong tot oud, het maakt niet uit, dit wonderspeelgoed is voor iedereen. Daarom hebben wij de volgende LEGO-producten op een rij gezet die iedereen wel wilt hebben. Check ze hier zodat je voor jezelf of voor een andere LEGO-fan de tofste cadeaus in huis kunt halen.

1. Brik Case beschermt jouw MacBook en ziet er ook nog eens tof uit

Als je veel met je MacBook in de weer bent is het belangrijk dat-ie van de nodige bescherming is voorzien. Een case is hiervoor een goede oplossing. Waar de meeste MacBook-cases er saai uit kunnen zien, geeft de Brik Case juist een toffe draai aan je MacBook! Voor een prijs van ruim veertig euro (exclusief 18,50 euro) is-ie hier te bestellen.

2. Een foto van jezelf als LEGO-Poppetje

We zien steeds vaker hoe bekende mensen eruit zien als LEGO-figuur, maar hoe tof is het als je een poppetje van jezelf hebt? Helaas biedt de site geen echte poppetjes aan, maar foto’s waarop jij tot een LEGO-figuur wordt omgetoverd. Je stuurt een foto van jezelf op en krijgt voor nog geen vijf euro het digitale (LEGO)bestand opgestuurd. Bestel ‘m hier!

3. Dit is daadwerkelijk een ‘Power Brick’

De Power Brick is een externe batterij die je telefoon oplaadt. Echter is het ook meteen een telefoonstandaard. Dit aangezien de De Power Brick in wezen een groot legoblok is waar je andere LEGO-stukjes op kunt klikken. Zo kun je van LEGO een telefoonstandaard maken die ook nog eens een externe batterij kent. Handig en tof! Voor ruim vijftig euro is-ie hier te bestellen en daar komt ongeveer 3 euro aan verzendkosten overheen.

4.Tover je huis op creatieve wijze om met Everblocks

Everblocks zijn gigantische LEGO-stenen waar je bijvoorbeeld muren of meubels mee kunt creëren. Mag jouw woonkamer wel wat speelsheid gebruiken en zie je graag de vormen van LEGO terug in het interieur? Bestel Everblocks dan hier vanaf nog geen vier euro per blok.

5. De perfecte combinatie tussen LEGO en een computer

Vrijwel alle computers bestaan uit (saai) kunststof of metaal. Heb je liever een computer die uit toffe LEGO-stenen is opgebouwd, dan is dat nu mogelijk. De Micro LEGO Computer is een computer die volledig uit LEGO-stenen is gebouwd. Vanaf 554 euro kun je een Micro Lego Computer kopen met een i3-processor. De i5- en i7-varianten zijn echter iets meer aan de prijs. Hier kun je ze bestellen en vind je meer informatie over de mogelijkheden.

6. Neil deGrasse Tyson vereeuwigd in LEGO

Neil deGrasse Tyson is één van de bekendste astrofysici van de wereld. Hij weet droge stof goed te vertalen naar de hedendaagse taal en doet dit zelfs met een goede dosis humor. Als liefhebber van alles op het gebied van de ruimte, ons sterrenstelsel, maar ook over het ontstaan van dit alles moet je bij deze pientere man wezen. Hij is hier te koop als LEGO-poppetje voor ruim dertien euro (exclusief 7,50 aan verzendkosten) wat ‘m het perfecte kerstcadeau maakt voor de ruimte-liefhebbers onder ons.

7. Minecraft en LEGO is een betere combinatie dan je had gedacht

Minecraft is voor velen net zo’n inspiratie als LEGO. Beide hebben ze de overeenkomst dat ze met ‘blokken’ werken. Om deze reden zijn ze een samenwerkingsverband gestart; LEGO Minecraft. Lego Minecraft is iets dat we graag in een uitgebreide verzameling terugzien. Check hier alle LEGO Minecraft vanaf een kleine veertig euro.

8. Mini Cooper van LEGO, exact wat Mr. Bean op zijn bureau zou hebben

De toffe Mini Cooper die we bijvoorbeeld kennen van Mr. Bean is eindelijk in LEGO te verkrijgen! Deze auto kan niet ontbreken op het bureau van Mini-fans en LEGO-fans kunnen ‘m niet missen uit hun collectie. Voor een prijs van een kleine honderd euro is-ie hier te koop, daar komen nog wel ongeveer vijf euro aan verzendkosten overheen.

9. Met de LEGO-adventskalender sluit je het jaar op een leuke wijze af

Hoe sluit je het jaar beter af dan met een echte adventskalender? Zo start je elke dag met een nieuwe verrassing omtrent wat zich nu weer achter het deurtje verschuilt. Met de LEGO-adventskalender staan je echter iets spannendere verrassingen te wachten dan bijvoorbeeld chocolade. Koop ‘m hier voor zo’n 20 euro. Zo ben je er lekker op tijd bij.

Lego adventkalender

 

10. Houd je kabels geordend met LEGO-kabelhouders

Dit is een handige lifehack. Je hoeft namelijk niet speciaal een kabelhouder aan te schaffen, maar je hebt al voldoende aan een LEGO-poppetje. Het handje van een LEGO-poppetje is namelijk precies de diameter van een gemiddelde kabel. Het is dus een goedkope oplossing voor iemand die zijn kabels overal laat slingeren en door elkaar heeft liggen. Ben je opzoek naar de meest toffe en exclusieve poppetjes? Check dan deze site.

Bonus: LEGO-slippers redden je van intense pijn

Elke LEGO-fan moet het vast wel eens overkomen zijn; staan op een LEGO-steentje. En dan deel je vast de mening met ons dat het geen pretje is. Sterker nog, de kans is groot dat je oerkreten uitslaat en het idee hebt alsof de wereld vergaat. Gelukkig is LEGO hier zelf ook van op de hoogte en komen ze met slippers die speciaal gemaakt zijn om nooit meer deze pijn te ervaren. Eén nadeel, ze zijn helaas niet meer te koop. Er werden slechts vijfhonderd exemplaren gemaakt en cadeau gegeven via de Franse LEGO-site. We hopen op een nieuwe lading!

Meer LEGO checken? Bekijk dan het bizarre LEGO House, waarin je ook echt kunt overnachten. En heb je de gloednieuwe Millennium Falcon al gezien? Het is officieel de grootste LEGO-set ooit! Voor meer toffe kerstcadeau-tips kun je hier terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen