Een LEGO-poppetje van jezelf!

Gadgets Rutger Houweling 26 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Een aantal guys maken het mogelijk om een LEGO-poppetje van jezelf te bemachtigen. Dat is toch wat je wil? Zet ‘m naar je beeldscherm op kantoor en je kunt jezelf de hele dag bewonderen.

Geen 3D-geprinte versie van jezelf, maar een LEGO-poppetje

Als jij LEGO-poppetjes verzamelt dan weten wij zeker dat er nog één minifigure ontbreekt… Het poppetje van jezelf! Je kunt tegenwoordig met de 3D-printer een portret van zichzelf maken, maar onze droom gaat dankzij dit project in vervulling. Het initiatief komt van Two Three Bricks, gevestigd in Singapore.

Wat je hiervoor moet doen is een foto van jezelf sturen en aangeven wat bijvoorbeeld je hobby’s zijn of wat je te gek vindt in het leven. De guys struinen vervolgens de LEGO-collectie af voor het beste minifiguurtje en zorgen ervoor dat ‘ie als twee druppels water op jou lijkt. Inclusief de juiste accessoires en kleding. De digitale foto moet in ieder geval van 300dpi zijn en binnen 14 dagen heb je ‘m in huis. Heb je er dus altijd al van gedroomd om over een LEGO-poppetje van jezelf te beschikken? Of als cadeau te geven? Je bestelt ‘m hier.

LEGO is en blijft een bijzonder product. Het product weet mensen op creatieve wijze uit te dagen. Deze dude heeft bijvoorbeeld een Legopoppetje als CV; de ultieme creatieve sollicitatiebrief. Daarnaast is de laatste LEGO-serie ‘Women of NASA’ een verkoophit en een must voor je collectie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen