Ilona Braam
Ilona Braam Home 26 nov 2017

Deze wonderbaarlijke tas is stiekem een slowcooker

Iedereen die het gemak van een slowcooker heeft ontdekt, wil bijna niet meer anders koken. Je stopt ‘s ochtends voordat je naar het werk gaat alle ingrediënten in het apparaat en wanneer je ‘s avonds weer thuis komt, wacht er een heerlijke maaltijd op je. De Wonderbag is een briljante tas die ervoor zorgt dat je nu overal kunt slowcooken. Zelfs zonder je slowcooker en zonder elektriciteit.

Wonderbag behoudt 12 uur lang warmte

Om de Wonderbag als slowcooker te gebruiken, verwarm je eerst je voedsel in een pan of zelfs in de magnetron. Vervolgens stop je het eten met pot of pan en al in de wonderbaarlijke tas. De tas weet vervolgens de warmte van de pan en je eten tot twaalf uur lang te behouden, zodat je voedsel net als in een slowcooker door blijft koken.

Wonderbag slowcooker

Slowcooker voor outdoor avonturen

Het fijne hieraan is, is dat je niet op zoek hoeft te gaan naar een stopcontact om je slowcooker te kunnen gebruiken. Het feit dat de Wonderbag een tas is, maakt ook dat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Op de Wonderbag website ze je de tas onder andere zijn werk doen tijdens een camping avontuur, op de boot tijdens een visuitje en bij een picknick.

Wonderbag slowcooker

Verschillende Wonderbags bestellen

De Wonderbag komt in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit variërende patroontjes en kleuren. Ook kun je gaan voor een kleine of een grote versie. De kleine versie kun je al bemachtigen voor 33 euro, terwijl je voor de grote met een prijskaartje van 46 euro iets meer kwijt bent. Bestellen kan via de Wonderbagshop. Zoals vaak wordt de tas echter niet naar nederland verstuurd. Hier lees je hoe je hem toch lekker in huis kunt halen.

Een andere interessante tas is de Jackbag. Hij is eigenlijk een jas, maar kan ook in een handomdraai worden omgetoverd tot koerierstas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

wonderbagshop

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze wonderbaarlijke tas is stiekem een slowcooker
Sluiten