Crypto update: prijs BTC vlak, crypto stijgt. ADA, SOL, MATIC & SHIB bulls

Tech Robert Kroes 31 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Inmiddels zijn de Amerikaanse markten weer gesloten. Wij bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto. Daarna bekijken we bullish nieuws voor Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) en Shiba Inu (SHIB).

We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto.

Live Bitcoin prijs vlak, prijzen top 25 crypto positief

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 42.408,94 ($ 47.017,68). Dit is 0,60% lager dan tijdens onze crypto update van gisteren.

De prijzen van de top 25 crypto zijn positief. Er zijn enkele cryptomunten die verlies blijven. Terra ((LUNA) noteert met -1,93% het grootste verlies van de afgelopen 24 uur, dus de schade blijft beperkt. De grootste winst van de dag tot nu toe is met +8,19% voor Solana (SOL). Op de site van Tradeincrypto.com kun je 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

Crypto bulls voor Cardano (ADA), maar let op!

Op basis van technische analyses zien we dat Cardano (ADA) bullish signalen blijft geven. De hele video-analyse kun je hier bekijken.

Zoals we in de video-analyse zien kan de prijs van deze crypto oplopen naar $ 1,35 en in het gunstigste geval zelfs $ 1,50. Dat zou een mooie koerswinst zijn, want de huidige Cardano (ADA) prijs bedraagt $ 1,19. Er is echter één maar. Als de koers onder de $ 1,13 komt is de bull-trend gebroken. Men verwacht dan koersdalingen tot $ 1,- of zelfs $ 0,97.

Solana (SOL) in crypto NFT’s

We zien dat Solana (SOL) momenteel de hoogste koersstijging in de top 25 laat zien. Dit komt door verrassend nieuws. De Solana (SOL) blockchain wordt namelijk vanaf 1 april a.s. ondersteund door de grootste NFT-marktplaats ter wereld, Opensea. Hiermee wordt dit na Ethereum, Klaytn en Polygon het vierde Blockchian netwerk dat op ondersteuning van Opensea kan rekenen.

Polkadot (DOT) prijs stagneert, maar dat is stilte voor de bull storm

Na weken van stormachtige groei lijkt de prijs van Polkadot (DOT) te stagneren, al noteert de huidige Polkadot (DOT) prijs van $ 22,59 een mooi rendement van 2,36% in 24 uur. In onderstaande analyse zien we dat dit echter volgens analiste stilte voor de bull storm is.

Uiteraard is er ook hier een risico op een trendbreuk, daarbij houden investeerders het oog op dit moment op een koers van ± $ 17,-.

Bullish news voor Shiba Inu (SHIB): The Metaverse gelanceerd

We meldden gisteren al dat de ontwikkelaars van Shiba Inu (SHIB) met groot nieuws zouden komen. Dit bleek, want vandaag kondigden ze officieel ‘The Metaverse’ aan. In de blogpost kun je alles lezen over de wijze waarop Shiba Inu (SHIB) de concurrentie aan wil gaan met huidige hoofdrolspeler Decentraland. Ook lees je via welke website en wanneer de land-plots, die van 0,2 tot 1 ETH gaan kosten, in de verkoop gaan.

Uiteraard blijven wij het nieuws volgen. Jij ook?

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven. Ben je naast crypto ook geïnteresseerd in andere beleggingen? Dan is onze wekelijkse koersverwachting op maandagmorgen wellicht een leestip. “Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.” 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen