Cyber Monday: €170 korting voor deze heerlijke iRobot robotstofzuiger

Smart Home Mark Hofman 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Welkom bij de start van je nieuwe week. We hopen dat het weekend, dat begon met Black Friday, prettig was en je week, die begint met Cyber Monday, fijn zal zijn. Aan de korting kan het in ieder geval niet liggen.

Het is vandaag namelijk de geluksdag voor een ieder die geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan met een stofzuiger. De iRobot Roomba 976, een heerlijk robotstofzuiger, is namelijk voorzien van €170 korting!

iRobot Roomba 976 met korting

De iRobot Roomba 976 is een zeer prettige robotstofzuiger die ervoor zorgt dat je huis ten alle tijden schoon is. Althans, de vloer dan. Dankzij de handige iRobot-app is het mogelijk om deze robotstofzuiger volledig naar wens in te stellen. Je bepaalt welke gebieden er gezogen worden, op welke dagen en momenten dat moet gebeuren én voor hoelang hij aan de slag moet gaan. De iRobot Roomba 976 is voorzien van een handige laserfunctie, zodat hij niet tegen alle obstakels aanrijdt. Is hij klaar? Dan keert hij gewoon terug naar zijn eigen station, leegt hij zijn reservoir en laadt hij zijn batterij weer op.

iRobot Roomba 976 Cyber Monday
Daar is de kanjer! (Afbeelding: iRobot)

Zo’n robotstofzuiger is handig, maar mag zeker wat kosten. Wat dat betreft is het dus wel erg prettig dat hij voorzien is van flink wat korting voor Cyber Monday. Waar je hem bij Cool Blue normaal gesproken voor €499 op de kop tikt, is hij nu te koop voor €329. Een korting van €170, dus! Wat ons betreft zeker de moeite waard.

Cyber Monday op WANT

Na een week lang met korting gesmeten te hebben gaan webwinkels nog één keer los. Cyber Monday is dé dag waarop mensen, die geen genoeg kunnen krijgen van Black Friday, nog één keer hun slag kunnen slaan. Het is mogelijk om gebruik te maken van veel van dezelfde deals, maar er zijn ook een aantal nieuwe te vinden. Die zetten we vandaag voor je op onze website.

Cyber Monday: Galaxy Buds 2 voorzien van lekkere korting bij Bol!

Wil je naast de bovenstaande deal nog meer ontdekken? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen