Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 30 mrt 2021

Cyberpunk 2077 is nu voor de helft van de prijs te koop

Cyberpunk 2077 moest zonder twijfel de grootste game van vorig jaar gaan worden. Maar het liep allemaal net wat anders. De game was op de pc goed, maar op de andere platformen waren er heel wat problemen.

Als gevolg daarvan kon je als consument je geld voor Cyberpunk 2077 makkelijk terugvragen. Tegelijkertijd beloofde de ontwikkelaar verbeteringen met diverse patches. Mocht je de game door al die problemen expres hebben vermeden, dan is dit het moment om hem alsnog te proberen.

Cyberpunk 2077 met flinke korting

Want Met het oplossen van heel wat problemen en het feit dat de basis van de game alsnog zeer de moeite waard is, is dit het moment om Cyberpunk 2077 alsnog te halen. Zeker wanneer de game voor de helft van de prijs wordt aangeboden. Voor drie tientjes is de game, ondanks dat het nog altijd niet perfect is, zeker de moeite waard. Daarnaast kun je met die versie sowieso rekenen op een upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X, die later dit jaar komt of anders begin 2022. De verwachting is dat die die versies iets meer gaan lijken op de pc versie.

Cyberpunk 2077
De wereld van de game (Afbeelding: CD Projekt)

Ondanks dat Cyberpunk 2077 nu dus met een lekkere korting te koop is, is er één platform waarop je hem echt niet moet spelen. Dat is de originele PlayStation 4 of de Slim-variant. Die spelcomputer is simpelweg niet krachtig genoeg en krijg je ondanks patches nog steeds een matige ervaring. De game wordt pas een beetje de moeite waard wanneer je hem op een Xbox One X speelt. Het liefst ram je hem echter in de Xbox Series X of de PlayStation 5, mocht je één van die spelcomputers hebben. Op die platformen is de game nog enigzins te spelen.

Onze mening

Wil je weten wat wij van de game vinden? Dan hebben we hier onze review, waarbij we je vijf redenen geven om de game alsnog een kans te geven.

[REVIEW] Vijf redenen om Cyberpunk 2077 toch te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cyberpunk 2077 is nu voor de helft van de prijs te koop
Sluiten