De beste films terwijl je gretig wacht op Deadpool & Wolverine

Films & Series Lucas van de Wetering 13 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

We moeten nog een maandje wachten voordat Deadpool & Wolverine, maar dit zijn de beste films om in de tussentijd te kijken.

Naarmate er meer nieuwe trailers uitkomen en 24 juli steeds dichterbij komt, wordt de hype voor Deadpool & Wolverine steeds groter. Als we de trailers moeten geloven wordt het de perfecte vervolgfilm voor The Merc with a Mouth.

Natuurlijk kan je de eerste twee Deadpool-films wel keer op keer opnieuw gaan kijken, maar dat gaat vervelen. Gelukkig zijn er genoeg andere films die in ieder geval een beetje hetzelfde idee kan geven als de onbeschofte antiheld.

Films om voor te bereiden Deadpool & Wolverine

Het is nog wel anderhalve maand wachten voordat Deadpool & Wolverine eindelijk uit is. Gelukkig zijn er wel vergelijkbare films die je in de tussentijd kan kijken.

Real Steel

Als je nou niet kan wachten tot je Hugh Jackman weer kan zien als de iconische held Wolverine in de derde Deadpool-film dan is er wel een andere actiefilm waarin de acteur aan het shinen is. Het is dan misschien niet als Wolverine, maar hij is ook in Real Steel uit 2011 een vechtende bad-ass. En de film is gewoon te bekijken op Netflix.

De film speelt zich af in een alternatieve versie van 2020. Daar hebben ze geen coronavirus, maar gigantische vechtende robots als sport. Boksen met stalen machines is daar de nieuwe trend geworden. In Real Steel zien we de oud-bokser, gespeeld door Hugh Jackman, een band met zijn elfjarige zoon herstellen met behulp van deze stalen vechtsport.

City Hunter

We hebbend City Hunter al wel eens eerder de Koreaanse Deadpool genoemd, maar dat klopt ook gewoon. De 2024 Netflix-film heeft veel van dezelfde humor, maar ook actie, die je zal vinden in een Deadpool film. Er is ook een Engelse Dub als je wil, maar het origineel is wel beter.

City Hunter gaat over een man genaamd Ryo. Hij is een getalenteerde huurmoordenaar met een enorme liefde naar vrouwen. Het is geen overstatement om te zeggen dat Ryo een nog perversere Deadpool is. In de film zoekt de huurmoordenaar wraak op de moordenaar van zijn late partner, maar tijdens deze zoektocht komt hij achter een heel complot.

The Adam Project

Een groot deel van het Deadpool-succes is te danken aan de hoofdrolspeler; Ryan Reynolds. Er zijn genoeg Ryan Reynolds-films die dezelfde humor hebben als Deadpool, maar The Adam Project is hier wel een heel goed voorbeeld van. De acteur die de jonge versie van Ryans karakter speelt, Walker Scobell, wordt sinds The Adam Project ook wel de jonge Ryan Reynolds genoemd. Ook deze film is te zien op Netflix.

The Adam Project gaat over een ruimte reizende vechter piloot genaamd Adam Reed. Nadat hij tijdens het vluchten per ongeluk in 2022 belandt, moet hij met zijn jonge versie samenwerken om de toekomst te redden. Maar dit gaat niet zo soepel en simpel als gehoopt.

Kick-Ass

Als de aantrekkingskracht van Deadpool nou komt doordat het een perverse en onbeschofte superhelden film is, dan is Kick-Ass de perfecte film terwijl je wacht. In de film uit 2010 werken twee acteurs samen die tegenwoordig alle twee wel eens Quicksilver hebben gespeeld, wat een toeval. Kick-Ass is te zien op Prime Video. Ook het vervolg is hier te zien.

Kick-Ass gaat over een doorsnee tiener die plots besluit dat hij een superheld wil worden. Hij kiest voor de superhelden-naam Kick-Ass. Er is wel één probleem; hij heeft geen superkrachten. Maar dit stopt Dave er niet van om tegen een maffiabaas te gaan vechten. Dat is pas echt Kick-Ass.

Hopelijk heb je met deze films een beetje afleiding tot dat Deadpool & Wolverine eindelijk in de bioscoop gaat draaien op 24 juli. En als dat niet zo is, kan je toch altijd weer de andere Deadpool-films gaan kijken. Misschien zelfs een keer X-Men Origins: Wolverine. Beide karakters zitten technisch gezien in de film.

De ultieme voorbereiding op seizoen 4 van The Boys op Prime Video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen