De OnePlus Watch krijgt binnenkort toch echt een Harry Potter-editie

Gadgets Wesley Akkerman 15 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Harry Potter? En ben je toevallig in de markt voor een nieuwe smartwatch? Dan moet je even op de OnePlus Watch letten. Want het lijkt erop dat de Chinese fabrikant binnenkort toch echt die speciale editie uitbrengt. Het is echter nog niet bekend wanneer OnePlus de aankondiging doet en vanaf wanneer het slimme horloge dan te koop is.

Laten we er geen doekjes om winden. Toen de OnePlus Watch lanceerde, viel de smartwatch behoorlijk tegen. Inmiddels is er wel het een en ander veranderd door middel van updates, maar een echte aanrader is het product nog niet. Dat probeert de fabrikant enigszins op te vangen door speciale edities uit te brengen.

Speciale edities van de OnePlus Watch

Eén van de nieuwste speciale edities is de Harry Potter-versie. Daar waren eerder al geruchten over, maar nu bevestigt het bedrijf het bestaan van de special edition. We weten nog niet alles over dit model, maar er ligt al wat informatie op straat. De gelimiteerde model krijgt namelijk zes exclusieve wijzerplaten.

Harry Potter OnePlus Watch
Harry Potter-wijzerplaten voor OnePlus Watch (Afbeelding: Oxygen Updater)

Voor de rest is de smartwatch gelijk aan het model dat reeds in de winkel ligt. De OnePlus Watch beschikt over een amoled-scherm van 1,39-inch, 1 GB aan werkgeheugen en 4 GB aan opslagruimte. Ook is er een accu aanwezig met een vermogen van 400 mAh, waardoor je het redelijk lang met de hardware uithoudt.

Binnenkort in India

Inmiddels is ook duidelijk dat deze versie van de OnePlus Watch binnenkort naar India komt. Wanneer precies, dat is nog onduidelijk. Ook weten we nog niet wat dit model gaat kosten en of het ook naar andere landen komt. OnePlus maakt hier spoedig meer over bekend, maar tot die tijd tasten we dus nog in het duister.

In het verleden bracht OnePlus overigens al andere speciale edities uit. Zo is er een speciale kobaltversie en kun je er eentje kopen met elementen van de game Cyberpunk 2077.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

OnePlus

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen