De lekkerste Samsung-deals op Bol.com vind je hier!

Deals Dennis Mons 26 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Op Bol.com zijn er nu vele deals te vinden voor producten van de Koreaanse techgigant Samsung. We hebben even onze favorieten op een rij gezet.

Net als Apple-gebruikers kunnen ook liefhebbers van Android een voorkeur hebben voor een bepaald merk. En Samsung is daar verreweg één van. Niet alleen brengt het fantastische telefoons uit, maar ook andere producten die je leven vergemakkelijken.

Bol.com gaat los met Samsung-deals

Op Bol.com kun je veel producten vinden die sterk afgeprijsd zijn, waaronder dus ook veel Samsung-gadgets. Dus mocht je een nieuwe telefoon, tv of tablet overwegen: we zetten er even een paar voor je op een rij.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Deze gestileerde klok kost normaal gesproken zo’n 200 euro, maar is nu te koop voor 169 euro. Daarmee heb je wat ons betreft een horloge dat zich kan meten met de nieuwe Apple Watches voor veel minder geld.

Het ronde horloge heeft een klassiek design maar nog steeds functies als een fijn AMOLED-scherm en een ECG-hartslag- en -bloeddrukmeter, evenals de nodige apps die je sowieso op een smartwatch vindt.

Samsung Galaxy Watch 4
De strakke Galaxy Watch4 (Afbeelding: Samsung)

Via Bol.com de Samsung-concurrentie aan met de iPad

Met een prijsdaling van 50 euro is de Galaxy Tab S6 Lite voor 319 euro zeer betaalbaar. Hij was namelijk in eerste instantie 370 euro. Daarvoor krijg je een tablet met Wifi- (natuurlijk), 128GB opslag (uit te breiden tot 1TB) en de S-pen om mee te werken. Het beeldscherm is sowieso van hoge resolutie (2000 x 1200) en dankzij IPS zijn de kleuren strak en helder.

Bol.com, samsung, deals
Mooi ontwerp en veel functionaliteiten (Afbeelding: Bol.com)

Gratis oordoppen met de Samsung Galaxy Watch 5

De Galaxy Watch5 is duurder dan de 4 hierboven, maar bij Bol.com/Samsung krijg je gratis de Galaxy Buds Live bij de 5 en 5 Pro. De Watch5 begint bij 299 euro, en de Buds erbij kopen zouden je 69 euro kosten. De deal is dan óók te vinden op de speciale promotiepagina van Samsung.

Samsung Galaxy Buds Pro
Een dopje in de poezelige vingertjes van Mark (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Soms zijn Samsung-deals geen vlaggenschepen bij Bol

Wil je niet meteen een vermogen neertellen bij Bol.com maar wel een goede telefoon aanschaffen dan is de Samsung Galaxy A13 een van de betere deals. Het is de vernieuwde versie van de A13 en ondersteunt nu onder andere 5G. Het toestel heeft 128GB opslag en 4GB aan werkgeheugen.

Met andere woorden: dit is geen heavy hitter, maar doet precies wat je wil dat een eenvoudige smartphone moet doen. Hij kost nu 204 euro in plaats van 229 euro. Een relatief kleine daling, maar wel één die het verschil kan maken in je aanschafkeuze.

Samsung Galaxy A13
Strak en betaalbaar (Afbeelding: Samsung)

Welkom bij 4k met de Samsung UE50TU7092

De wereld van 4K is een welkome stap als van je Full HD (1080p) komt. En in tegenstelling van wat veel mensen denken hoeft dat niet eens een vermogen te kosten. Neem deze 50 inch-tv die nu 429 euro kost. Dan heb je niet alleen een zeer helder Crystal UD-scherm dat een verversingssnelheid van 50Hz heeft, maar ook een slimme tv. Dit Samsung-toestel draait op Tyzen en ondersteunt daarmee veel van de meest populaire apps als YouTube, Netflix, HBO Max, NPO en meer.

Bol.com, Samsing, deals
Een 4K-tv voor een prima prijs (Afbeelding: Bol.com)

Wil je nog meer goede deals vinden behalve die van Bol.com? Check dan onze tips van MediaMarkt van deze week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen