Netflix: de vijf opvallendste aankondigingen tijdens Tudum

Films & Series Jeroen Kraak 26 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Netflix houdt jaarlijks Tudum, een evenement waarbij het een flink aantal nieuwe series en films presenteert. Ook dit jaar was het weer raak en het zat dan ook vol met nieuws. WANT-redacteur Jeroen Kraak zet de vijf grootste aankondigingen op een rij, waaronder The Witcher-nieuwtjes.

Tudum is een van de leukste evenementen van het jaar voor de Netflix-kijker. Er worden nieuwe titels aangekondigd en we krijgen ook een kijkje achter de schermen van de verschillende titels. Hoe gaat het achter de camera’s aan toe bij de grootste producties?

Dit kondigt Netflix aan tijdens Tudum

Die kijkjes achter de schermen zijn natuurlijk heel leuk, maar waarschijnlijk wil je vooral de laatste nieuwtjes weten. Jeroen zet voor jou de vijf leukste op een rij, zodat je niets hoeft te missen. Hij begint met The Witcher.

#1 The Witcher: Blood Origin + seizoen 3

Het is van velen de meest favoriete serie allemaal: The Witcher. Gelukkig kwam er tijdens Tudum dan ook goed nieuws. Netflix vertelt dat we het derde seizoen van de serie in de zomer van 2023 kunnen verwachten.

Duurt dat te lang voor je? Dan is er nog meer goed nieuws. De spin-off The Witcher: Blood Origin komt al in December. Veel meer zei Netflix helaas niet over de serie. Gelukkig kun je alvast de trailer hieronder kijken om in de stemming te komen.

#2 The Mother

Het is natuurlijk heel logisch om van The Witcher naar Jennifer Lopez te gaan. Deze latina kennen we natuurlijk als zangeres. Tegenwoordig zien we haar vaker op het witte doek dan dat ze zingt, maar ze is natuurlijk nog steeds Jenny From the Block.

In The Mother speelt J.Lo een huurmoordenaar en dat ziet er verdomd cool uit. Dat alles om haar dochter te beschermen die ze op moest geven. We moeten nog even wachten, want de film komt in mei pas naar Netflix, liet de streamingdienst weten tijdens Tudum.

#3 Netflix’s Enola Holmes 2

Enola Holmes wist vriend en vijand te verrassen. De film met Millie Bobby Brown en The Witcher‘s Henry Cavill die vooraf veel vraagtekens opriep, bleek toch heel vermakelijk te zijn. Voor Netflix genoeg reden om met een tweede deel te komen.

Tijdens Tudum liet Netflix een nieuwe trailer zien. We hoeven gelukkig niet zo lang meer te wachten op Enola Holmes 2, want de film komt op 4 november naar de streamingdienst.

#4 Heart of Stone

Gal Gadot lijkt het prima naar haar zin te hebben op Netflix. Eerder speelde deze Wonder Woman al mee in Red Notice en nu is het tijd voor original Heart of Stone.

Natuurlijk zien we de actrice in een rol die we van haar gewend zijn: een echte actieheld. De actrice beschrijft tijdens Tudum de nieuwe Netflix-film als een “super rauwe actiethriller.” De bedoeling is dat deze ergens in 2023 op de streamingdienst is te zien. De trailer zie je hieronder!

#5 Wednesday

Ik kan nu een heel flauw grapje maken dat het maandag is, maar het is nu echt tijd voor Wednesday. Een naam die voor fans van de Adams Family bekend voorkomt. Wie keek de animatieserie nu niet op Cartoon Netwerk, met een Fristi in de hand!

Nu zul je voor de nieuwste Adams Family-content naar Netflix moeten. Er is namelijk iets aan de hand met Thing. Wat dat precies is zie je vanaf 23 november op de streamingdienst. Tijdens Tudum kregen we alvast een nieuw voorproefje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen