Van platenspelers tot stofzuigers: de 5 beste MediaMarkt-deals van de week

Deals Dennis Mons 23 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Bij WANT is er altijd wel een beetje ruimte om nieuwe tech aan te schaffen. Maar we letten wel -zeker in deze tijden- ook op de centen. Dus duiken we deze week in de beste deals op MediaMarkt om uit te vogelen wat de beste koopjes zijn.

Nu we steeds vaker weer lekker binnen zitten, zijn knusse goede deals wel fijn. Kopje thee, beetje huishouden, tv kijken, muziek luisteren en goed eten: MediaMarkt biedt wat dat betreft toch echt wel fijne aanbiedingen.

MediaMarkt is van alle markten thuis

In tegenstelling tot andere verkopers van tech kan je bij MediaMarkt de meest curieuze producten voor een relatief prikkie kopen. We hebben even een klein lijstje gemaakt van apparatuur die zeker aantrekkelijk zijn.

#1 De betaalbare HD Hitachi-tv

Zit je niet meteen te wachten op een enorme tv in je woonkamer, dan is de HITACHI 32HE4100 dé oplossing. Nee, hij ondersteunt geen 4K, maar daar is de prijs ook naar. Het is een 32”-scherm en dus een knusse toevoeging, ook in de slaapkamer.

Het is echter wel een slimme tv met apps als YouTube en natuurlijk Netflix. En hij is 50 euro goedkoper geworden, nu dus te koop voor 247,77 euro.

HITACHI 32HE4100
Knus en doet een hoop van wat je wilt (Afbeelding: MediaMarkt)

#2 MediaMarkt gaat voor surround-geluid met de PHILIPS TAB8805/10

Iedereen die ook maar een beetje verstand heeft van audio weet dat een soundbar écht geen perfecte Atmos Surround Sound kan leveren. Maar dat wil niet zeggen dat je goed in de buurt kan komen met een soundbar. Zoals bijvoorbeeld met deze Philips-set.

Naast de soundbar krijg je ook een draadloze (goddank) subwoofer van 400 Watt. Ook beschikt de set over Bluetooth zodat je makkelijk muziek of andere audio via je telefoon, computer of tablet af kan spelen. En de prijs is gedaald van 433 euro naar 379 euro, dus zeker de moeite waard om te proberen.

MediaMarkt Atmos
Een minibioscoopje in huis (Afbeelding: MediaMarkt)

#3 Krachtstok van Samsung-deals bij MediaMarkt

Vaste bezoekers weten dat we een ding hebben voor goede, maar betaalbare stofzuigers. En nee, we hebben niet een speciale kast met stofzuigers die we verzamelen. Edoch, als we er dan één willen toevoegen is het wellicht de PowerStick V6000 (alleen al voor de naam). Je hoeft bij deze moderne stofzuiger niet te sleuren met een apparaat aan een slurf aangezien het een alles-in-één is.

Dus mocht je kleine schoonmaak-klusjes hebben koppel je makkelijk de handzuiger los om plintjes en kleine hoekjes aan te pakken als een kruimeldief. De PowerStick was 200 euro maar is nu te koop voor 147,77 euro.

mediamarkt stozuiger
(Afbeelding: MediaMarkt)

#4 Mediamarkt biedt goed geluid met de PHILIPS SHD8850

We zijn per definitie nogal pietepeuterig als het gaat om geluid. Liefst laten we onze huiskamer omtoveren tot een echte Dolby Atmos-bios (zie bovenstaande soundbar), maar dat kan niet qua geld en ruimte. Een goede koptelefoon behoort echter wel tot de opties en die hoeven niet meteen een vermogen te kosten als je maar de juiste deals weet te vinden.

Surround-geluid wordt tegenwoordig sowieso via software geregeld dus met deze draadloze PHILIPS SHD8850-headset kom je een heel eind. Daarnaast heeft het een oplaadpunt mét een optische en analoge uitgang voor scherp HD-geluid. En aangezien de prijs is gezakt van bijna 100 euro naar 71,77 een prima koptelefoon eer dat je naar duurdere concurrentie gaat reiken.

MediaMarkt Philips
Chillen met je draadloze headset (Afbeelding: MediaMarkt)

#5 Jeugdsentiment-deals met de SONY PS-LX310BT-platenspeler

MediaMarkt platenspeler
Tijd om de plaat te poetsen (Afbeelding: MediaMarkt)

In alle eerlijkheid: het geknars van een LP is niet te overtreffen. Lossless- en Spacial-audio is hartstikke leuk, maar het moment dat je een naald op een plaat zet en de eerste knispers hoort is er een kippenvelletje. Mocht je dus weer (of wederom) willen duiken in deze heerlijke wereld van vinyl dan is de Sony-platenspeler bij MediaMarkt een hele fijne deal.

Het apparaat heeft zelfs Bluetooth zodat je je favoriete geluidsfrisbees af kunt spelen op een aparte speaker zoals de Victrola Stream Carbon, maar dan voor minder geld. De Sony kost je inmiddels 239 euro, in plaats van 266 euro, dat zijn de betere deals.

3 schoonmaakgadgets die je met flinke korting bij Albert Heijn scoort

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen