Netflix kondigt dit weekend veel nieuwe dingen aan (en zo kijk jij mee)

Films & Series Wesley Akkerman 23 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix organiseert ieder jaar Tudum. Dit is een evenement voor fans van de streamingdienst, waarbij het bedrijf uit de doeken doet wat we de komende tijd kunnen verwachten. Mocht je alles al een keer gezien hebben op de dienst, dan weet je na dit weekend precies waar je aan toe bent en wat je op de kijklijst kunt zetten.

Je kunt een hoop nieuwe beelden van reeds aangekondigde en soms onaangekondigde projecten verwachten tijdens dit jaarlijkse evenement. Dit weekend krijgen we onder meer beelden te zien van het nieuwe seizoen van The Witcher. Ook The Three Body Problem van Game of Thrones-makers Weiss en Benioff komt aan bod.

Tudum van Netflix

Dit jaar begint Tudum van Netflix op zaterdag 24 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Op deze website van het bedrijf vind je allerlei informatie over het evenement, evenals een timer die aangeeft wanneer de live stream begint. De presentatie duurt ongeveer drie uur en opent met beelden van Enola Holmes 2.

Netflix
Opzoek naar de pareltjes! (Afbeelding: Alin Surdu / Netflix)

Daarnaast mag je dit weekend nog meer content verwachten. De genoemde tijden hebben betrekking op westerse producties. Maar je kunt ook naar andere streams kijken waarin Koreaanse, Indiase en Japanse films en series aan bod komen. Kortom: dit weekend heb je genoeg dingen om naar uit te kijken.

Vroeg uit je nest

Als je de andere shows ook wil meepakken, dan moet je wel vroeg uit je nest. De presentaties van de Koreaanse content begint namelijk om 04:00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een paar uur later, rond half acht Nederlandse tijd, kun je zien wat de Indiase afdeling van de streamingdienst voor je in petto heeft.

Netflix sluit af met de presentatie van Japanse producties. Die vindt in de nacht van zaterdag op zondag plaats, op het ongoddelijke tijdstip van 06:00 uur. Mocht je alles willen meekrijgen, dan zul je er dus iets voor over moeten hebben. Maar dan weet je wel dat je er de komende maanden – waarschijnlijk – warmpjes bij zit.

Te Koop: het huis van Stranger Things en 5 andere iconische woningen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen