Disney+ maakt nieuwe details bekend over Marvel-serie She-Hulk

Films & Series Jeroen Kraak 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wie denkt dat het bij WandaVision blijft op Disney+ heeft het mis. Marvel werkt aan veel series waaronder ook She-Hulk.

We hebben afgelopen weekend voor het eerst kunnen genieten van WandaVision. De serie rondom superhelden Wanda Maximoff en The Vision is de eerste stap in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. In dit deel van het MCU worden series en films nog meer op elkaar afgestemd. Dat betekent dat er verschillende titels al staan gepland waaronder She-Hulk.

She Hulk komt eraan op Disney+

She-Hulk wordt dus een van de nieuwe series op Disney+ die gemaakt worden door Marvel. Er zijn nu meer namen naar buiten gekomen wie we in de cast kunnen verwachten. Natuurlijk wisten we al dat Tatiana Maslaney de hoofdrol gaat vertolken en dus de boze uit de kluiten gewassen groene vrouw speelt, die normaal door het leven gaat als Jennifer Walters.

Daar komt nu ook de naam voorbij van Ginger Gonzaga bij. Zij gaat de beste vriendin spelen van de She-Hulk laat Disney weten tijdens een investeerdersdag. Ook zijn er andere namen aan de cast toegevoegd. Zo zien we Mark Ruffalo terug die we natuurlijk kennen als de ‘normale’ Hulk. Walters is het nichtje van hem. Ook zien we Tim Roth terug die eerder Abomination speelde.

Ginger Gonzaga is blij met haar rol

Ginger Gonzaga is nog relatief onbekend, toch zou je haar kunnen kennen uit verschillende series. Zo speelde ze eerder Vivian in Kidding, Legit en I’m Dying Up Here. Zij is natuurlijk zeer blij met haar rol laat ze op Twitter weten. “Ik ben zo blij om deel uit te mogen maken van She-Hulk. Jessica Gao geeft ons haar hilarische schrijfkunsten en ik mag samenwerken met de zeer talentvolle Tatiana Maslaney. Dankjewel Marvel en Disney+ voor de steun en om me deel uit te laten maken van de familie. Het gaat geweldig worden!”

Overigens moeten we nog wel even wachten op She-Hulk. Deze staat voor 2022 op de planning. Tot die tijd verschijnen er nog andere Marvel-series als Loki en The Falcon and the Wintersoldier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen