Disney+ als cadeau geven met kerst? Het kan (maar….)

Apps Lisanne Beijen 12 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Streamingdiensten als Netflix, Videoland en Disney+ zijn top, alleen is het minder leuk om het abonnement zelf te betalen. Het is dan ook een leuk cadeau om te krijgen (en te geven natuurlijk). Eerder was het helaas niet mogelijk om zo’n abonnement te krijgen. Dat is nu vlak voor de feestdagen veranderd.

Disney verkoopt nu zogenaamde Disney+ Gift Subscription Cards. Cadeaukaarten dus. Daarmee kun je nu iemand anders een abonnement op de dienst cadeau geven. Dat betekent dat je iemand een jaar lang Disney kunt laten kijken. Bestaat er een beter cadeau?

Disney+ een groot succes: vier het met cadeaukaart

Disney+ is deze maand gelanceerd en is direct een groot succes. Zo smelt iedereens hart van Baby Yoda en klassiekers als Tarzan en Bambi. De streamingdienst van Disney had in de eerste 24 uur maar liefst 10 miljoen aanmeldingen. Daarmee is de lancering zeker een succes.

Om dit een extra boost te geven heeft het bedrijf een speciaal cadeau-abonnement aangekondigd, in de vorm van Gift Subscription Cards. En die komen net op tijd voor de feestdagen. Met een paar vrije dagen voor de deur is dit natuurlijk het uitgelezen moment voor mensen om met de benen omhoog een aantal Disneyfilms te streamen. Deze gift card is hét cadeau voor wie geobsedeerd is door Disney, Marvel en Star Wars.

Thor Ragnarok Disney film Marvel
Thor: Ragnarok Bron: The Walt Disney Company

Abonnement stuk toegankelijker

De nieuwe streamingdienst verkocht eerder alleen abonnementen in Walt Disney World, Disneyland, of bij Disney Stores in de Verenigde Staten. Maar het abonnement is nu via DisneyPlus.com verkrijgbaar, wat het een stuk toegankelijker maakt voor het grote publiek. Disney+ kan hierdoor vast nog een groot aantal nieuwe aanmeldingen verwachten in de aanloop naar de kerstdagen.

Wie een abonnement koopt als cadeau kan die zelf via mail naar familie of vrienden sturen. Daarnaast kun je ook plannen wanneer het cadeau wordt verstuurd naar de gelukkige. Al zit er wel een maar aan het hele verhaal.

Disney+ Disney Plus
(Bron: ANP /
Nick Agro / AFP)

Hebben we je blij gemaakt? Hopelijk niet te blij. Want het cadeau-abonnement is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Tenminste, op dit moment nog wel. Fingers crossen dat hij ook nog onze kant op komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen