Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 7 apr 2021

Disney Plus: 7 STAR-titels die het kijken waard zijn in april 2021

Disney+ heeft nu een paar maanden Star. Maar wat moet je nu kijken op het kanaal van de streamingdienst? Wij geven je het antwoord.

Sinds februari kun je op Disney+ genieten van Star. Met het kanaal heb je een veel groter aanbod aan films en series. Toch kunnen al die titels die je er ineens bij hebt zorgen voor keuzestress. Wij zetten een aantal pareltjes van de streamingdienst op een rijtje zodat jij niets mist.

Solar Opposites

Ben je Rick and Morty-fan? Dan moet je zeker Solar Opposites checken op Disney+. De serie is niet alleen bedacht door dezelfde makers, maar ook de humor komt erg overeen. Het achtergrondverhaal is echter wel wat anders. Een familie van buitenaardse wezens bouwen een bestaan op in Verenigde Staten. De grote vraag is of het leven hier nu echt zoveel beter is. Vanaf 9 april staat ook seizoen 2 op de streamingdienst.

The Shape of Water

Op 26 april worden de Oscars uitgereikt. Om alvast in de stemming te komen kun je deze titel van Guillermo del Toro kijken. In 2017 wist het liefst 4 Oscars en 2 Golden Globes in de wacht te slepen. De film gaat over de bijzondere relatie tussen een conciërge en een bijzonder wezen dat gevangen wordt gehouden in een geheim laboratorium. Wil je nog meer Oscars? Dan kun je vanaf 30 april kanshebber Nomadland zien op Disney+.

Deadpool + Deadpool 2

Krijg je niet genoeg van The Falcon and the Winter Soldier? Dan moet je zeker Deadpool checken! Jarenlang zagen we hem niet op de streamingdiensten in Nederland, maar sinds Star kun je de titels nu ook onbeperkt in Nederland kijken. Ryan Reynolds zet de rol van Deadpool geweldig neer. Nu maar hopen dat door de overname van 20th Century Fox er ook voor zorgt dat we de held in het MCU kunnen verwelkomen.

Big Sky

Sinds deze maand staat Big Sky op Disney+. In deze original zie je een privédetective die de krachten bundelt met een ex-politieagente om een ontvoeringszaak te onderzoeken. Al gauw blijkt er een seriemoordenaar te zijn die de rode draad vormt, maar daarnaast spelen ook kleinere zaken een rol. Het tweede seizoen zie je vanaf 13 april op Disney+, dus je kunt meteen door met bingen.

Kingsman The Secret Service + Kingsman The Golden Circle

Nu we nog zo lang op James Bond moeten wachten, is Kingsman een goed en vooral leuk alternatief. Deze komische films gaat over de Britse superspion Harry Heart. In Secret Service moet hij een veelbelovende straatjongen op sleeptouw nemen en in Golden Circle slaan de geheime diensten van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk de handen ineen.

High Fidelity

Deze Hulu-original is nu eindelijk te zien op Disney+. High Fidelity is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby uit 1995. De serie volg Rob, een vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel die door middel van muziek herinneringen ophaalt over oude relaties. Met afleveringen die rond de 30 minuten duren kijkt het heerlijk weg. De muziek in de serie is een welkome verrijking.

The Grand Budapest Hotel

Nu we nog even niet kunnen reizen, is The Grand Budapest Hotel de ideale accommodatie om in te checken op Disney+. In deze klassieker zien we hoe conciërge Gustave H terugkijkt op zijn avonturen met Zero Moustafa, een medewerker in de lobby. Ze raken betrokken bij de diefstal van een schilderij.

Wil je weten wat er in april nog meer is te zien op Disney+? Wij hebben alle nieuwe series en films op een rijtje gezet in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney Plus: 7 STAR-titels die het kijken waard zijn in april 2021
Sluiten