Disney+ showt trailer van het nieuwe Marvel’s Assembled

Films & Series Jeroen Kraak 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ heeft vandaag voor het eerst de trailer van Marvel’s Assembled laten zien. De serie verschijnt binnenkort op de streamingdienst.

Helaas zit het eerste seizoen van WandaVision er nu op. De serie begon wat stroefjes maar op het laatst zagen we natuurlijk echte actie. Voor wie niet genoeg van Wanda en Vision kan krijgen komt Disney+ nu met Marvel Studios: Assembled.

WandaVision centraal in Marvel’s Assembled

In de eerste aflevering van deze nieuwe docu-serie zien we Elizabeth Olsen, Paul Bettany en het creatieve team achter Marvel’s WandaVision. De serie kennen we na afgelopen maanden natuurlijk al te goed. In Marvel Studios Assembled zien we echter ook wat er allemaal achter de schermen gebeurt en hoe de makers hun ideeën verder uitwerken.

Marvel werkt aan nieuwe X-Men-film met de naam ‘The Mutants’

Marvel Studios: Assembled is een mooie manier om te zien hoe een serie precies uitgewerkt wordt. De show begint letterlijk op de tekentafel en we zien hoe de makers inspiratie halen uit verschillende oude sitcoms. Het blijkt nog knap lastig te zijn om alles net zo te filmen als vroeger werd gedaan. Het bijzondere is zelfs dat een aflevering is opgenomen met live-publiek, net zoals vroeger gebruikelijk was.

Ook zien we hoe sommige acteurs hun eerste stappen in het MCU zetten, terwijl anderen weer terug zijn. Het is dan ook een serie die de echte fan niet mag missen. De nieuwe serie staat nu online op Disney+. In de toekomst zullen er ook Assembleds komen van andere Marvel-producties.

Wachten op The Falcon and the Winter Soldier

Wil je liever een andere Marvel-serie zien? Dan moet je nog even wachten, want volgende week gaat The Falcon and the Winter Soldier in première. We gaan daarin waarschijnlijk zien hoe de nalatenschap van Captain America eruitziet.

Natuurlijk zijn er ook nog genoeg Marvel-films die je op de streamingdienst kunt zien. Je hoeft je de aankomende week dus echt niet te vervelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen