Ren volgende week rond in een Doom-kostuum met Fall Guys

Games Jelle van Es 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Fall Guys is misschien over zijn eerste hoogtepunt heen, maar het is nog altijd een game die door veel gamers wordt gespeeld. Wanneer er dan een update is in de vorm van nieuwe levels of de mogelijkheid om een tof een nieuw kostuum te scoren, dan brengen we je daar graag van op de hoogte.

En nu is het mogelijk om in Fall Guys iets meer actie te brengen. Hij was al eerder aangekondigd, maar nu weten we ook wanneer ze daadwerkelijk komen: de Doom-kostuums voor de game.

Een beetje Doom in Fall Guys

De nieuwe kostuums werden al in december van 2020 aangekondigd, dus we wisten dat ze er aan zaten te komen. Maar nu weten we wanneer je daadwerkelijk met een Doom-kostuum in Fall Guys kunt gebruiken. Op 12 januari kun je de nieuwe kostuums scoren. Dat is dus begin volgende week. Hoe je de kostuums scoort, dat is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk gaat het om een betaalde versie. Die je dus in de winkel koopt voor kronen. Als je vaak wint, heb je genoeg kronen om de kostuums te kopen. Maar als je dat geluk niet hebt, dan moet je dus geld neerleggen om de kostuums te halen.

Als we afgaan op de trailer dan ziet het er naar uit dat er drie kostuums vanuit Doom beschikbaar worden gesteld in Fall Guys. Naast de Doom Slayer heb je ook de optie om met twee verschillende demonen-kostuums aan de slag. Op die manier kun je als een demoon aan de finish gaan staan en proberen om iedereen in de afgrond te duwen. Of ga juist met een Doom Slayer-kostuum aan de slag en zorg er voor dat je dit soort pestkoppen een koekje van eigen deeg geeft.

Seizoen 3 in volle gang

Momenteel is het derde seizoen bezig in Fall Guys. Dat betekent dat alles zich in een winterse setting bevindt. Als je een tijd niet hebt gespeeld, dan zijn er heel wat nieuwe levels en andere skins die je vrij kunt spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen