Dyson te duur? Black Friday geeft je stofzuigers voor een prikkie!

Deals Jeroen Kraak 19 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dyson is een toonaangevend merk als het je het hebt over lucht. Stofzuigers, luchtreinigers, föhns, je kunt bij het merk bijna overal voor terecht. Toch is er een groot nadeel. De producten zijn vaak erg prijzig. Nu is het je kans om ze alsnog in huis te halen, want het bedrijf strooit met flinke korting tijdens Black Friday.

Je hebt vast wel eens gehoord van Dyson. Het Britse merk is een van de koplopers als het gaat om huishoudproducten. Wie kent de stofzuigers, luchtreinigers en föhns van het merk niet? Helaas zijn die producten vaak hoog geprijsd, maar niet tijdens Black Friday. Je scoort nu korting.

Dyson geeft korting op stofzuigers en meer tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday zijn verschillende producten met flinke korting verkrijgbaar. Wij zetten hieronder een aantal goede aanbiedingen op een rij.

V15 detect absolute

Dyson Black Friday stofzuigers
(Afbeelding: Dyson)

De V15 is een van de paradepaardjes van Dyson. Dat ding kan zuigen als een malle en is daarmee een van de meest krachtige draadloze stofzuigers op de markt.

Met de lichtstraal zie je de kleinste microscopische stofdeeltjes liggen waardoor je ook die meeneemt. Je hebt de stofzuiger met 100 euro korting nu voor 649 euro.

Dyson V12 stofzuiger

Stofzuigers
Beam me up. (Afbeelding: Dyson)

Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal een gruwelijke hekel aan stofzuigen. Het maakt veel herrie, kost tijd en je laat altijd de helft liggen. Van dat laatste heb je geen last meer met de Dyson V12. Net zoals de V15 heeft deze ook een lichtstraal.

De Dyson V12 stofzuiger kost normaal 649 euro, maar tijdens Black Friday krijg je 120 euro korting. Daarom heb je ‘m nu voor 529 euro.

Dyson V8 stofzuiger tijdens Black Friday

Dyson Black Friday stofzuigers
(Afbeelding: Dyson)

We begrijpen dat 529 euro nog steeds een fors bedrag is voor een stofzuiger. Gelukkig heeft Dyson ook een goedkoper alternatief. De V8 heeft misschien geen lichtstraal, maar nog steeds voldoende zuigkracht. Normaal kost deze 399 euro, maar nu heb je ‘m voor 329 euro.

360 heurist robotstofzuiger

Dyson Black Friday stofzuigers
(Afbeelding: Dyson)

Vind je stofzuigen desondanks alle hulpmiddelen van Dyson nog steeds vervelend? Dan kun je ook kiezen voor een robotstofzuiger van het merk. Deze doet al het werk voor je, waardoor je ‘m alleen af en toe hoeft te legen.

Deze robotstofzuiger van Dyson kun je nu met 300 euro korting krijgen tijdens Black Friday. Dat betekent dat je 699 euro betaalt in plaats van 999 euro.

Dyson Purifier met korting tijdens Black Friday

Purifier
Schone lucht (Afbeelding: Dyson)

Maar Dyson is natuurlijk meer dan stofzuigers. Het merk maakt ook luchtreinigers. Deze van Dyson kan daarnaast ook dienen als ventilator en luchtbevochtiger. Hiermee kun je een kamer van 81 vierkante meter filteren met HEPA 13 standaard.

Tijdens Black Friday is dit apparaat 699 euro. Dat betekent dat deze 100 euro goedkoper is dan normaal.

Haarstyling tijdens Black Friday

Stijltang
Als je haar maar goed zit (Afbeelding: Dyson)

Dyson is ook beroemd om zijn haarverzorgingsproducten. Ideaal om je vriendin cadeau te doen tijdens de donkere dagen. Ze slaat waarschijnlijk stijl achterover als je met deze stijltank aankomt. Een stijlvol cadeau natuurlijk.

Genoeg stijlloze woordgrappen want waarschijnlijk ben je vooral benieuwd naar de prijs. Je scoort dit product nu met 100 euro korting voor 349 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen