EA Play vanaf vandaag ook verkrijgbaar op de Xbox Game Pass pc

Games Jelle van Es 18 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Met de Xbox Game Pass heb je de mogelijkheid om heel wat games vanuit een grote bibliotheek te proberen. Hoewel de meeste gamers de service op de Xbox-platformen gebruiken, is het ook mogelijk om het geheel op de pc in te zetten. En daarbij kun je vanaf nu gebruik maken van EA Play.

EA Play is al een paar maanden onderdeel van de Xbox Game Pass op de Xbox-spelcomputers. Daarmee krijg je dus toegang tot alle games die EA via de service beschikbaar heeft. En dat kun je nu dus ook op de pc gaan doen.

EA Play op de Xbox Game Pass pc

Met EA Play krijg je in één keer toegang tot een groot aantal games van Electronic Arts. Grote afwezige is op dit moment nog FIFA 21, maar die zal waarschijnlijk ook snel worden toegevoegd aan de service. En als we kijken naar de catalogus van Electronic Arts, dan zijn er toch wel een paar games die je nu lekker kunt gaan spelen op de pc. Wellicht dat je nog geen kennis hebt gemaakt met De Sims 4. Dan is dat nu mogelijk via de Xbox Game Pass op de pc. Daarbij moeten we overigens wel zeggen dat het enkel de basisgame is die je dan kunt spelen. De verschillende uitbreidingen, en dat zijn er inmiddels echt al een hoop, moet je nog altijd los aanschaffen. In de onderstaande video wordt de service voor de pc aangekondigd.

Een andere interessante game is SimCity. Ook al was die game niet helemaal de titel waar we op hadden gehoopt en is Cities Skylines een stuk beter, is het alsnog een boeiende game waarin je je eigen stad kunt bouwen. Of probeer eens Battlefield V en geniet van de extra kracht die de pc brengt.

Genoeg te doen

Kortom, er is genoeg te doen met de Xbox Game Pass inclusief EA Play op de pc. Als je al lid bent, dan kun je nu mooi ontdekken of er iets moois bij zit.

De beste game die je nu op de Xbox Game Pass kunt spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen