Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Eerste Uncharted trailer is alles waar PlayStation-fans op hebben gewacht

We weten al een tijdje dat er een Uncharted-film aankomt. Nu zien we eindelijk de eerste bewegende beelden van Nathan Drake.

Uncharted is een van de grootste games van Sony’s uitgever Naughty Dog. De game weet op alle platformen enorm te verkopen. Het is dus logisch dat de Japanners de titel verfilmen. Vandaag zien we voor het eerst de bewegende beelden.

Uncharted komt naar het witte doek

In Uncharted kruipt Tom Holland in de huid van Nathan Drake. De acteur kennen we natuurlijk vooral als Spider Man, maar zagen we ook al schitteren in de Apple TV+-productie Cherry. Die veelzijdigheid zien we ook terug in de trailer van de Uncharted-film. De film is een samenwerking tussen Colombia, Sony Pictures en PlayStation.

Zelf beschrijft Sony de film als volgt: “In Uncharted, een film gebaseerd op een van de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden, maken nu ook filmkijkers kennis met de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) tijdens het eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). In dit spectaculaire actie-avontuur maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden’ en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.”

De eerste trailer

Wat je wellicht wel opvalt aan de trailer van Uncharted is dat Sully flink wat jonger lijkt in de film, dan dat je hem kent van de game. Desondanks krijgen we van Mark Wahlberg wel een goed gevoel. De sfeer voelt hetzelfde als de PlayStation-games. Verwacht dan ook tijdens de film zeer veel actie en mysterie als de twee samen op schattenjacht gaan. Lukt het Nathan om de schat te vinden en informatie over zijn broer?

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

We moeten nog wel even wachten voor de release van Uncharted. Vanaf 10 februari kunnen we zien hoe de game er uitziet op het witte doek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!