Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer van een van grootste films die dit jaar nog uitkomt

Er komt dit jaar nog veel mooist naar Netflix. Wat te denken van een nieuw seizoen Narcos en Undercover. Red Notice hoort zeker bij de lijst.

Bij een grote film denk je natuurlijk aan echte blockbusters in de bioscoop. De laatste jaren laten streamingdiensten echter steeds meer zien dat je daar ook terecht kunt voor grote films. Netflix timmert hard aan de weg met eigen producties. We zagen dit jaar natuurlijk al Army of the Dead, maar het hoogtepunt moet nog komen. Maak kennis met Red Notice.

Een enorme productie voor Netflix

Voor Red Notice trekt Netflix daadwerkelijk alles uit de kast. De streamingdienst kocht de film van Universal, die ‘m aanbood vanwege de onzekerheid van de bioscopen door de coronacrisis. De film heeft een bizarre sterrenkast. De hoofdrollen zijn namelijk voor Dwayne ‘the Rock’ Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. Je ziet dus Black Adam, Wonder Woman en Deadpool in een film vol met actie.

Dit is Red Notice

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar waar de film precies over gaat. Netflix beschrijft de film als volgt: “Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol, een wereldwijde waarschuwing om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen, wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet.

Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met ‘s werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, “The Bishop” (Gal Gadot), op te pakken. Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.”

Nog even wachten

Je kunt dus naast behoorlijk veel actie ook de nodige humor verwachten van deze Netflix-film. Daarvoor ben je bij deze drie acteurs dus prima op het juiste adres. We moeten nog even wachten wanneer de film uitkomt. Vanaf 12 november kun je ‘m zelf zien op Netflix. Hopelijk komt de film ook naar de bioscoop, want dit is een typische film die je op het grote doek wil zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!