Krachtige Elden Ring-baas op bizar makkelijke manier verslagen

Games Jelle van Es 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Elden Ring is nu een maandje uit en in die tijd hebben heel wat gamers gemerkt hoe tof de game is. En het mooie daarbij is dat men telkens nieuwe dingen weet te ontdekken.

Eén van de sterkste bazen die je in Elden Ring tegenkomt, is Radahn. Het is een gevecht dat in een grote omgeving wordt uitgevoerd en de baas weet daarbij krachtige aanvallen uit te voeren. Toch kun je hem makkelijk afmaken.

Elden Ring-baas op makkelijke manier verslagen

Het is mezelf gelukt om in Elden Ring Radahn te verslaan. Maar dat heb ik voornamelijk gedaan met behulp van de summons op het slagveld. Die staan je dan bij en weten redelijk wat damage uit te delen. Maar als ik had geweten dat je hem op een makkelijkere manier kon verslaan, dan had ik dat gedaan. De Japanse Twitter-gebruiker izuoku_ laat zien hoe hij met de baas heeft afgerekend. En dat laat zien dat het eigenlijk een eitje is.

In zijn methode zie je dat hij Radahn richting de rand van de map weet te krijgen. En op het moment dat hij dan de lucht inspringt om vervolgens met een klap te landen, gaat hij nog meer naar de rand toe. Naar het punt van het water. Vervolgens komt Radahn weer te voorschijn. In een normaal gevecht weet die landing dan veel indruk te maken. Maar in dit geval springt de baas in het water terecht en verdrinkt hij in één klap. Het gevecht is ten einde en de speler wordt gezien als de winnaar van de strijd.

Mooi meegenomen

Dit is toch wel mooi meegenomen en kan je heel wat pogingen waarin je hem wil verslaan voorkomen. Wel is het zo dat hij dit gedaan heeft in zijn New Game+ potje. Wat dat betreft is het wel even afwachten in hoeverre je dit kunt doen in je eerste poging. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Elden Ring Review: 7 redenen om hem (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen