Elden Ring moeilijk? Deze gamer speelt hem in recordtijd uit

Games Jelle van Es 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Elden Ring is zonder twijfel de hit van dit moment. Het is een game die wereldwijd door heel veel gamers wordt gespeeld en de meningen zeer positief zijn. Toch is er één element waar iedereen het over eens is: de game is moeilijk.

Wanneer je begint met Elden Ring, dan kan de eerste de beste vijand die je tegenkomt al een flinke uitdaging opleveren. Laat staan de eerste baas die je tegenkomt. Maar er zijn altijd gamers die van een ander niveau zijn. Deze gamer laat zien hoe het moet.

Elden Ring in no-time uitgespeeld

In dit geval is het de Youtuber Niko Bellic, vernoemd naar het GTA 4-personage, die laat zien hoe het moet. Hij heeft op zijn kanaal meerdere speedruns. Daarin laat hij perfect zien hoe je verschillende games met weinig tijd uitspeelt. Daar staan echt heel wat indrukwekkende runs bij. Toch vind ik deze Elden Ring-speedrun van een ander niveau. Het lukt hem namelijk om de game in maar liefst 2,5 uur uit te spelen. En daarbij lukt het hem ook nog eens om dat te doen zonder dood te gaan.

Als ik dan naar mezelf kijk, dan kan ik niet anders concluderen dat ik er echt niks van kan. Ik heb zoveel uren besteed met het grinden. Ik moest gewoon in levels omhoog gaan om een klein beetje een kans maken tegen de verschillende bazen die ik in de game ben tegengekomen. Als gevolg daarvan mep ik er nu lekker op los, maar mijn vaardigheden verbleken echt als ik zie wat deze kerel weet te doen. Hij gaat van de ene naar de andere baas en heeft onderweg nauwelijks tijd om in levels omhoog te gaan. Dat doet hij wel door de runes die bazen droppen, maar hij gaat echt niet een uurtje ergens lopen farmen om op die manier te levelen.

Echt een topgame

Mocht je Elden Ring nog niet in huis hebben: ik kan het je echt van harte aanraden. De game is moeilijk, maar in tegenstelling tot de verschillende Souls-games vond ik hem niet zo frustreren. Ik heb er echt enorm veel lol mee. Lees hier de review van de game.

Elden Ring Review: 7 redenen om hem (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen