F1 TV Pro komt met flinke korting: zo kijk je nog goedkoper Formule 1

Films & Series Jeroen Kraak 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is bijna zover: het Formule 1-seizoen gaat over iets meer dan een week van start. F1 TV Pro haakt daar handig op in met een interessante aanbieding.

Wij kunnen niet wachten totdat de rode lampen weer uitgaan op het circuit. Zondag 20 maart staat de eerste Grand Prix op het programma op het Bahrain International Circuit. Natuurlijk is dit seizoen anders dan het vorige. Dit jaar rijden teams met compleet nieuw ontworpen auto’s vanwege nieuwe regelgeving. Het belooft dan ook een mooie strijd te worden tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Die kun je ook volgen op F1 TV Pro.

Formule 1 kijken

Voor Nederlandse kijkers is er aankomend seizoen ook wat veranderd. Ziggo heeft de rechten voor de Formule 1 verloren, waardoor je de races niet meer bij de kabelaar kunt zien. De rechten zijn nu in handen van ViaPlay, waardoor je een abonnement op de streamingdienst moet afsluiten. Tot 1 augustus betaal je 9,99 euro per maand, maar na 1 augustus is er een prijsverhoging naar 13,99 euro per maand. Toch is er een goedkopere optie.

Viaplay komt met goed nieuws voor Nederlandse serieliefhebbers

F1 TV Pro met korting

Je kunt ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten op F1 TV Pro. Via de dienst kun je alle Formule 1-races live kijken. Normaal kost de dienst 64,99 euro per jaar. Daarmee is het natuurlijk al goedkoper dan als je alle kosten van ViaPlay optelt, maar nu wordt het nog voordeliger. De dienst heeft vlak voor het seizoen een actie waardoor je het eerste jaar 20 procent korting krijgt. Hierdoor betaal je nu voor aankomend seizoen 51,99 euro. Je moet wel snel zijn, want de actie duurt tot en met 13 maart.

Toch is het maar de vraag of je de Formule 1 wil kijken via F1 TV Pro. De service heeft soms te maken met betrouwbaarheidsproblemen. In reviews van de Apple App Store en Google Play Store regent het klachten over F1 TV Pro. Zo loopt de stream meerdere keren per race vast of is deze niet van een goede kwaliteit. Hopelijk heeft de dienst de klachten in het nieuwe seizoen verholpen.

Viaplay open over ambities Formule 1: ‘honderduizenden abonnees in Nederland’

Een ander punt waar je rekening mee moet houden is dat er pas vanaf juni Nederlands commentaar is in F1 TV Pro, maar dat is natuurlijk geen probleem als je Engels spreekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen