Elden Ring-speler is vijand op hilarische wijze te slim af

Games Jelle van Es 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Elden Ring heeft alles in zich om de Skyrim van deze generatie te worden. En het mooie daaraan, is dat je steeds meer gamers ziet die op een toffe manier met de game omgaan.

De meeste filmpjes die ik van Elden Ring voorbij zie komen, laten vooral de waanzinnige vaardigheden van sommige spelers zien. Maar deze gamer doet het iets anders. Hij weet namelijk zonder zich te verstoppen zich onzichtbaar te maken.

Elden Ring-speler is briljant

Overigens is hij niet onzichtbaar in het hoofdavontuur. Maar hij weet zich perfect te verstoppen voor een menselijke vijand die je kunt uitdagen om je wereld binnen te laten komen. Voordat hij doet, begeeft hij zich in het begingebied. Daar heb je een redelijke standaard vijand die hij naar het bosje nabij lokt. Daar maakt hij hem zonder problemen af. En daarna daagt hij de menselijke vijand uit om zijn wereld te betreden. En terwijl hij dat doet, neemt hij min of meer de plek over van de vijand die hij eerder had afgemaakt. Hij gaat vervolgens de route aflopen van die NPC, terwijl de menselijke vijand geen idee heeft waar zijn doelwit zich bevindt. Het is raar dat de vijand het niet door heeft, maar tegelijkertijd is het echt briljant om te zien. De video van Elden Ring is op Reddit geplaatst en hieronder te bekijken.

Uiteindelijk geeft de vijand die de wereld heeft betreden zijn zoektocht op en verlaat hij de wereld, waardoor de speler die dit bedacht heeft, als een soort van winnaar wordt uitgeroepen. En dankzij deze video zorgt hij er ook voor dat andere spelers in Elden Ring dit waarschijnlijk niet kunnen doen, want iedereen ziet dit nu.

Wat een game

Mocht je Elden Ring nog niet hebben gespeeld, dan raad ik je echt aan dat alsnog te doen. De game is echt fantastisch. Dat kun je onder andere lezen in onze review.

Elden Ring Review: 7 redenen om hem (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen