Deze elektrische fietsen zijn nu flink goedkoper bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 29 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Een elektrische fiets is een flinke investering. De tweewieler kan een hoop geld kosten, en dus wil je dat de aanschaf zo goedkoop mogelijk is. Nu is het ideale moment om er een aan te schaffen bij Bol.com.

Bol.com houdt namelijk de 7-daagse. Eerder lichtten we al aanbiedingen zoals LEGO en Philips Hue uit. Nu is het de beurt aan elektrische fietsen die nu flink goedkoper zijn. Zo kun je flink wat geld besparen.

@wantnl

USB-C voor je iPhone, maar wel The Apple Way 😅 #iphone15 #iphone15pro #iphone15plus #iphone15pluspink #iphone15promax #apple

♬ original sound – WANT – WANT

Elektrische fiets goedkoper bij Bol.com

Maar welke elektrische fietsen zijn nu een ideale koop bij Bol.com? Hier komen onze drie keuzes.

#1 Amigo E-Strong T2

Dat een e-bike fiets niet duur hoeft te zijn, bewijst Amigo. Deze e-bike is lichter dan een aluminium frame en heeft een luxer scherm met meer ondersteuningsstanden dan zijn voorganger. Op een volle lading heeft deze e-bike een actieradius tussen de 50 en 130 kilometer.

Daarnaast heeft deze elektrische fiets ook drie Shimano Nexus-versnellingen. De motor is terug te vinden in het voorwiel. Je betaalt voor dit exemplaar bij Bol.com nu 919 euro in plaats van 1.249 euro.

Elektrische fiets Amigo
(Afbeelding: Bol.com)

#2 Qivelo bakfiets

Wellicht heb je liever een bakfiets dan een gewone tweewieler, vooral een elektrische bakfiets. Hiermee neem je grote tassen boodschappen of wellicht een kind mee. Dan is het ideaal als je ook nog eens wat ondersteuning hebt.

Deze elektrische bakfiets heeft een actieradius van zo’n 50 kilometer op een volle accu. Je kunt kiezen uit negen verschillende niveaus van ondersteuning. Dit exemplaar kost nu 1.949 euro in plaats van 2.199 euro.

Elektrische bakfiets
(Afbeelding: Bol.com)

#3 Versailles elektrische fiets bij Bol.com

Voor onze laatste elektrische fiets in deze lijst gaan we naar Versailles. Niet letterlijk, want dit is het merk van e-bike. Dit model heeft zes versnellingen en de accu vind je op de achterkant.

In het achterwiel is ook de motor te vinden. Deze geeft op vijf verschillende niveaus ondersteuning. Op dit exemplaar krijg je ruim 130 euro korting. Daarom kost deze e-bike bij Bol.com nu nog maar 1.395 euro.

Deze elektrische fietsen zijn nu flink goedkoper bij Bol.com
(Afbeelding: Bol.com)

Waarom dure elektrische fietsen goedkoper worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen