Elektrische fiets: de Jordaan+ is een topmodel van Hollandse bodem

Elektrische fietsen Lisanne Beijen 10 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Nederland is een fietsland bij uitstek en kent daarom ook een groot aantal fietsfabrikanten. Lekker Bikes is er daar een van. Deze fietsfabrikant heeft een aantal sterke elektrische fietsen in de collectie tegen een scherpe prijs.

Een van die e-bikes is de Jordaan+. Deze elektrische fiets is bij uitstek geschikt voor wie een snelle fiets voor in de stad en zijn dagelijkse ritjes zoekt.

Elektrische omafiets van Lekker Bikes

Lekker Bikes is van origine een Australisch fietsenmerk maar heeft Nederlandse roots. Dat is te zien aan de naam van het merk en aan de namen van hun elektrische fietsen. Denk bijvoorbeeld aan ‘The Amsterdam+’, de ‘Amsterdam GT, en de ‘Jordaan+’. De sterke en betaalbare e-bikes zijn populair in Sydney en zijn suburbs, en zijn tegenwoordig ook in Nederland te koop.

De Jordaan+ is eigenlijk een elektrische omafiets. Veel Hollandser wordt het niet. De fiets valt op door zijn strakke afwerking en door zijn ‘Denim Blue’-kleur. Tenminste, als je die verkiest boven crème of zwart.

Lekker Bikes Jordaan+ elektrische fiets
Jordaan+ in ‘Denim Blue’ (Afbeelding: Lekker Bikes)

Elektrische fiets voor minder dan 1500 euro

Lekker Bikes’ Jordaan+ is eigenlijk het meest simpele model dat ze verkopen. Zo is de accu niet verwerkt in het frame maar op het achterwiel geplaatst. Dat zal geen probleem zijn als je hem gebruikt voor je dagelijkse boodschappen of om familie of vrienden te bezoeken.

De elektrische omafiets heeft een 250W voorwielmotor die krachtig genoeg is voor je dagelijkse commute. Daarnaast heeft hij een Samsung Cell 36v Lithium accu waardoor de e-bike een actieradius van zo’n 70 tot 140 kilometer heeft. Die blijft natuurlijk altijd afhankelijk van externe factoren zoals bijvoorbeeld het wegdek, de wind, en je eigen gewicht en het gewicht van je bagage.

Een voordeel van deze accu is dat je hem van de elektrische fiets af kunt halen om hem op te laden. Daarnaast heeft het stuur en het frame van de Jordaan+ ook ruimte voor een babyzitje. Nieuwsgierig naar meer specificaties van deze e-bike? Lees hier meer op de website van Lekker Bikes zelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen