Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Elektrische fietsen 14 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze elektrische fiets is de tofste minimalistische e-bike van eigen bodem

We laten je regelmatig kennismaken met de tofste elektrische fietsen van over de hele wereld. Nu zoeken we het echter wat dichter bij huis. In onze eindeloze zoektocht naar toffe e-bikes zijn we namelijk uitgekomen bij Lekker Bikes. Hun Amsterdam+ is misschien wel de tofste en meest stijlvolle elektrische fiets van eigen bodem.

Bij Lekker hebben ze een duidelijke visie, namelijk het maken van ongecompliceerde en lichte e-bikes die doen wat ze moeten doen. Hiervoor maken ze gebruik van de modernste technieken en beste onderdelen. Allemaal om een elektrische fiets te maken die uitblinkt op het gebied van uitstraling en prestaties. Of zoals ze het zelf noemen: een e-bike met branie.

Elektrische fiets met branie

Belangrijk voor Lekker is dat ieder component van de elektrische fiets direct bijdraagt aan de performance en beleving. Er dus geen plek voor onnodige technische snufjes. Het draait allemaal om eenvoud, maar dan wel zonder de gebruiker te beperken. Dit komt allemaal samen in de de Amsterdam+ e-bike.

Elektrische fiets Amsterdam 2
Stijlvol en krachtig. (Afbeelding: Lekker e-bikes)

Deze elektrische fiets is minimalistisch, robuust en tot in elk detail uitgewerkt voor optimale prestaties. Dit maakt de Amsterdam+ e-bike perfect voor dagelijks gebruikt. Hij beschikt over een krachtige Bafang achtermotor die zich automatisch aanpast aan jouw wensen. Hierdoor heb je geen gedoe met versnellingen en geniet je toch altijd van de juiste hoeveelheid trapondersteuning. Perfect voor het drukke stadsverkeer.

Zorgeloze e-bike

Daarnaast heeft deze elektrische fiets geen gewone ketting, maar een Gates carbon drive. Deze riemaandrijving is onverwoestbaar, still, zeer onderhoudsarm en toch flexibel. Ook heeft deze e-bike een uitneembare batterij, en dat is vooral handig wanneer je geen stroom hebt in je tuin of fietsenstalling.

Elektrische fiets Amsterdam 2
Geen ketting, maar Gates carbon drive. (Afbeelding: Lekker e-bikes)

Het opladen van de batterij duurt 4,5 uur en dan heb je een bereik van 90 kilometer. mocht dat niet genoeg voor je zijn, dan kun je ook nog upgraden naar een 14,5 ah 36V batterij voor een maximale range van 140 kilometer.

Stijlvol en scherp geprijsd

Verder is deze elektrische fiets voorzien van hydraulische schijfremmen, banden die bijna niet lek te krijgen zijn, ingebouwde verlichting en een compact LCD display. Kortom, alles wat je nodig hebt om zorgeloos en stijlvol door de stad fietsen. En dat doe je ook nog eens voor een scherpe prijs, want de Lekker Amsterdam+ e-bike kost 1.898 euro. Meer weten? Klik dan hier.

Elektrische fiets kopen? Zo kies jij het juiste model voor jezelf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!