Een elektrische fiets voor minder via de QWIC Outlet winkel

Elektrische fietsen Jelle van Es 16 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Een elektrische fiets is heerlijk om op rond te rijden. En vandaag de dag heb je veel keuze. Mocht je daarbij op zoek zijn naar een mooi model van het Nederlandse QWIC, maar niet te veel willen betalen, dan hebben we goed nieuws.

Want de maker heeft laten weten dat zij een digitale QWIC Outlet hebben gelanceerd. Het is een plek waar je voor een lagere prijs een mooie elektrische fiets kunt aanschaffen om mee los te gaan.

Elektrische fiets voor minder in de QWIC Outlet

Volgens QWIC kun je op de outlet verschillende elektrische fietsen scoren voor een scherpe prijs. Daarbij zul je het wel moeten doen met modellen zoals die beschikbaar zijn. Het is niet mogelijk om alles zo in te stellen zoals je bij een compleet nieuwe e-bike zou doen. Je hebt hier en daar een paar keuzes en daar moet je het dan mee doen. Maar je bespaart dan wel vaak een paar honderd euro. En dat fietst toch weer net wat fijner. Bovendien krijg je gewoon bij elk model twee jaar garantie. Op dat gebied doe je dus niet onder aan de garantie die je krijgt als je een gloednieuw model aanschaft.

QWIC Performance RD 11 elektrische fiets
QWIC Performance RD 11 (Afbeelding: WANT / Jele van Es)

Daarnaast kun je bij een aanschaf van een elektrische fiets via de online outlet rekening met de gebruikelijke service van de QWIC dealers. Na de aanschaf van de e-bike kun je hem namelijk ophalen bij de dealer die bij jou in de buurt is. Dat is dan ook tegelijkertijd het servicepunt. Het voordeel hiervan is dat je daar even de uitleg krijgt en de fiets daar dan naar jouw smaak wordt afgesteld. Op die manier weet je zeker dat je er dan lekker op kan fietsen. Op dit moment zijn er vier verschillende modellen beschikbaar. Je hebt de RD10 Speed, de MA8 Tour, de R1 en tot slot nog de FN7.1. Die laatste is het goedkoopste model dat beschikbaar is. Voor 1750 euro is het dan al mogelijk om er op te fietsen.

Reviews

Wij hebben een aantal modellen van het bedrijf getest. Deze kun je hier lezen. En hieronder nog een link naar een review van een elektrische fiets.

Elektrische fiets met luxe uitstraling: de QWIC Premium Q

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen