Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Elektrische fietsen 31 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze ongekend populaire elektrische fiets is nu nog scherper geprijsd

Ben je op zoek naar een gerenommeerd elektrische fiets voor een zeer scherpe prijs? Dan is dit hét moment om toe te slaan. De onvolprezen Veloci Spirit is nu namelijk extra scherp geprijsd bij Groupdeal. Je krijgt als je voor een showmodel gaat 150 euro extra korting op de al zeer lage prijs van deze uitstekend e-bike.

De Veloci Spirit behoort tot de best verkochte elektrische fietsen van België en ook in Nederland vliegt hij over de toonbank. Om de verkoopcijfers een extra boost te geven komt Groupdeal met een nieuwe actie. Je kunt nu ook een showmodel kopen. Dit zijn fietsen die maximaal 50 kilometer hebben gereden en misschien lichte gebruikssporen hebben.

De Veloci Spirit met extra korting

Verder doen ze niets onder voor modellen die nieuw uit de doos komen. Ze zijn in uitstekende staat en technische volledig nagelopen. Uiteraard vallen deze e-bikes ook onder de fabrieksgarantie. Deze is maar liefste 7 jaar en 2 jaar op alle electronica. Er is dus amper verschil met een nieuwe fiets, maar je krijgt wel 150 euro extra korting. Je betaalt dan nog maar 1.349,99 euro voor één van de betere elektrische fietsen op de markt.

Veloci Spirit elektrische fiets
De Veloci Spirit (Afbeelding: Veloci)

De Veloci Spirit is een stijlvolle elektrische fiets met een krachtige Bafang Modest middenmoter. Deze is netjes weggewerkt in het frame en is met 250w behoorlijk krachtig. Achterop vind je de uitneembare 36v 13Ah Phylion-accu. Deze kan genoeg energie opslaan om je 120 kilometer lang te voorzien van trapondersteuning.

Luxe elektrische fiets voor een scherpe prijs

Verder is hij voorzien van Schwalbe Road Cruiser banden, Shimano Tourney met 7 versnellingen, een hoog contrast display dat goed is af te lezen en een USB-aansluiting om je mobiele telefoon mee op te laden. Kortom, deze elektrische fiets is voorzien van behoorlijk wat luxe. En door het lage middelpunt rijdt hij ook nog eens stabiel en comfortabel.

Wil je meer weten over de Veloci Spirit elektrische fiets? Klik dan hier voor alle informatie en specificaties. Of bekijk hierboven onze review van de Veloci Spirit. Overtuigd? Klik dan hier om deze uitstekende elektrische fiets te bestellen voor een zeer scherpe prijs.

Elektrische fiets kopen? Dit zijn je 5 beste budget-opties voor 2022!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!