Veloci Spirit: de bestverkochte elektrische fiets is nu extra scherp geprijsd

Elektrische fietsen Thomas Aalderink 30 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een elektrische fiets, maar heb je de ideale tweewieler nog niet gevonden? Dan gaan wij daar vandaag mogelijk verandering in brengen. We willen je graag kennis laten maken met de Veloci Spirit 2021. Dit is de bestverkochte e-bike van België en hij is ook gewoon in Nederland te koop. Bij Groupdeal is hij nu zelfs extra goedkoop.

De Spirit 2021 is het nieuwste model van Belgische fietsenbouwer Veloci. Dit is ook meteen de enige volwaardige e-bike in hun assortiment. Alle aandacht gaat naar deze strakke en tijdloze elektrische fiets. Daarnaast verkoopt Veloci nog wel een elektrische vouwfiets en een elektrische step. Leuk voor erbij, maar hun paradepaardje is zonder twijfel de Spirit 2021.

De best verkochte elektrische fiets van België

De nieuwste versie van deze e-bike is opnieuw een zeer stijlvolle fiets geworden. Dat komt vooral door de donkere kleur (antraciet grijs) en strakke lijnen. Zo is de krachtige middenmotor netjes weggewerkt. Je ziet deze dus amper en je hoort hem ook niet. Dat gaat overigens niet ten koste van de trapondersteuning. De Bafang Modest middenmotor is met zijn 36V en 250W namelijk behoorlijk krachtig.

Veloci Spirit elektrische fiets
De Veloci Spirit 2021 (Afbeelding: Veloci)

Of je nu berg op moet of vol in de wind fietst, de Veloci Spirit 2021 is een elektrische fiets die je niet in de steek laat. Ook niet bij langere fietstochten. Achterop vind je een uitneembare 36V 13Ah Phyllion-batterij. Deze kan genoeg energie opslaan om je tot wel 120 kilometer te ondersteunen. Er is zelfs een upgrade mogelijk waardoor het bereik naar 140 kilometer gaat.

Flinke range en toffe features

Om je te laten zien hoeveel energie er nog is, heeft deze elektrische fiets een lcd-scherm. Hier kun je ook andere zaken op zien zoals de snelheid en welk ondersteuningsniveau je momenteel gebruikt. Wanneer je ziet dat de accu leeg is, kun je deze in 6-8 uur weer volledig opladen.

Verder heeft de Veloci Spirit 2021 automatische verlichting, een comfortabel en makkelijk verstelbaar zadel, versnellingen van Shimano, een verende voorvork, krachtige Tektro v-brakes en nog veel meer. Voor een compleet overzicht met alle specificaties kun je hier verder lezen.

De Veloci Spirit 2021 voor een scherpe prijs

Dit alles bij elkaar maakt de Veloci Spirit 2021 een uitstekende elektrische fiets. Daar zijn onze Zuiderburen dus al achter gekomen. In België is dit namelijk de bestverkochte e-bike. Hij is gelukkig ook in Nederland beschikbaar en heeft een adviesprijs van 2.499 euro. Dat is een hoop geld, gelukkig heeft Groupdeal een uitstekende deal voor je geregeld. Daar vind je deze elektrische fiets namelijk voor slechts 1.499 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen