Elektrische fiets: de Veloci Spirit is een heerlijke deal!

Elektrische auto's Lisanne Beijen 15 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Een elektrische fiets heeft verschillende voordelen. Zo schijn je vaker te fietsen wanneer je een e-bike hebt en laat je de auto vaker staan. Een nadeel is echter dat de meeste e-bikes erg duur zijn. Dat geldt niet voor de Veloci Spirit elektrische fiets die we op Groupdeal tegenkwamen.

De goedkope e-bike kost minder dan 1500 euro. Voor dat geld krijg je een lekker steuntje in de rug tijdens het fietsen. Tijdens tegenwind maar zelfs wanneer je de wind in de rug hebt.

Groupdeal’s Veloci Spirit

Heb je al eens van het merk ‘Veloci’ gehoord? Dit is een Belgische fietsenfabrikant die erg goed scoort bij onze zuiderburen. De Veloci Spirit is een van de goed verkopende modellen van Veloci. Zowel het dames- als het herenmodel is voorzien van een Lithium-ion accu van 36V en 13Ah en heeft een Bafang Modest middenmotor van 36V en 250 Watt. Hierdoor ligt de actieradius van de elektrische fiets tussen de 60 en 120 kilometer.

Veloci spirit elektrische fiets
Veloci Spirit damesmodel (Afbeelding: Groupdeal)

Zeer degelijke elektrische fiets

Zoek je een e-bike voor je dagelijkse ritjes naar de supermarkt en die eigenlijk functioneert als stadsfiets? Dan is de Veloci Spirit wellicht het overwegen waard.

Deze comfortabele elektrische fiets heeft naast de bovengenoemde sterke motor en accu nog een aantal functies die de prijs-kwaliteitverhouding van de fiets nog beter maken. Denk bijvoorbeeld aan trapsensoren die de ondersteuning bepalen die de e-bike geeft, een ingebouwde wandelfunctie en een motor die afslaat zodra je stopt met trappen. Daarnaast heeft de e-bike van Groupdeal 7 Shimano versnellingen en vijf ondersteuningsniveau’s die je kunt aflezen van het LED-display.

e-bike Veloci spirit Groupdeal
Veloci Spirit herenmodel (Afbeelding: Groupdeal)

Een nadeel van de elektrische fiets

Voor deze scherpe prijs is de Veloci Spirit een hele degelijke elektrische fiets met een aantal fijne functies. Iets wat je misschien als een nadeel kunt zien is dat de accu van de e-bike achterop de fiets is bevestigd. Maar voor dit geld kun je niet verwachten dat de accu naadloos in het frame is verwerkt.

Een voordeel van deze accu is echter dat hij van de e-bike af kan worden gehaald. Dat maakt het opladen een stuk makkelijker. Daarnaast zit hij altijd goed beveiligd achterop de fiets dankzij het batterijslot.

Prijs: 1399 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen