Erotische Final Fantasy VII steelt de show tijdens politiek overleg

Games Jelle van Es 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Final Fantasy VII is zonder twijfel één van de grootste games ooit. En met de Remake is de game in een prachtig nieuw jasje gestoken. Wanneer een game populair is, dan gaan fans er vaak mee aan de slag en creëren ze content die beter thuis hoort op websites voor 18+ gebruikers.

Tifa Lockheart is daarbij waarschijnlijk het meest populaire personage uit Final Fantasy VII. Google op haar naam en je zult al snel ‘mooie’ dingen tegenkomen. Daar zijn ze tijdens politiek overleg in Italië ook achter gekomen.

Final Fantasy VII erotiek tijdens politiek overleg

Het probleem met thuiswerken, is dat steeds meer mensen digitaal overleg voeren. Zo ook deze Italiaanse politici. Zij hadden een Zoom-call waarin ze het hadden over ‘data transparency’. Daarbij deed ook Giorgio Parisi mee. Hij is vorig jaar de winnaar geworden van de Nobelprijs voor physics. Op het moment dat hij zijn zegje kon doen, verscheen er erotische content, waarin Tifa Lockheart van Final Fantasy VII het iets te veel naar haar zin had. Beelden daarvan kun je makkelijk vinden als je via Google er naar zoekt. Maar de onderstaande tweet geeft je een redelijk goed beeld van wat er gebeurde.

Het is niet zo dat de Nobelprijs winnaar naar dit soort dingen kijkt. En als hij dat doet, dan moet hij dat lekker zelf weten. Nee, deze beelden van Final Fantasy VII werden getoond zijn door een andere persoon in beeld gebracht. Blijkbaar was de Zoom-meeting niet helemaal veilig en kon dit dus worden gedaan. De beelden werden echt een paar seconden getoond, voordat er actie werd ondernomen.

Nieuw deel mag wel komen

Nu we het toch hebben over Final Fantasy VII: het zou fijn zijn als Square Enix binnenkort de tweede episode gaat onthullen. Ik kijk er wel naar uit om verder te gaan met het avontuur. De review daarvan kun je hier lezen.

Final Fantasy VII Remake Intergrade: leve Yuffie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen