Speel dit weekend Far Cry 6 helemaal gratis

Games Jelle van Es 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het wordt dit weekend volgens mij mooi weer, dus wellicht is het niet de beste timing om binnen te gaan zitten. Maar mocht je toch thuis zijn en iets willen doen, dan hebben we een goede tip voor je: speel Far Cry 6.

En dat kan dit weekend gratis. Far Cry 6 is dus gratis te spelen, dus je hoeft de game niet te kopen. En qua timing is dat echt perfect. Want sinds vandaag is de Strangers Things-content beschikbaar voor de game.

Far Cry 6 gratis te spelen

En die Strangers Things-content is onderdeel van het gratis weekend van Far Cry 6. Ubisoft maakt echt de complete ervaring beschikbaar. Naast deze DLC betekent dat dat je ook aan de slag kan gaan met de voorgaande DLC, die draait om Danny Trejo en Rambo. Op die manier kun je dus heel wat uren in de game kwijt. Waarschijnlijk ga je het niet redden om de game voor het einde van het weekend te voltooien. Maar mocht de game je bevallen, dan kun je de game met korting aanschaffen. Bovendien neem je je voortgang die je dit weekend boekt dan mee, waardoor je gewoon verder gaat waar je gebleven was.

Far Cry 6
Deze DLC is ook gratis (Afbeelding: Ubisoft)

Daarnaast is dit het ideale moment om een vriend of vriendin te overtuigen om de game te gaan spelen wanneer jij Far Cry 6 al hebt. Want de game heeft een fijne coöperatieve modus. Op die manier kun je samen het avontuur beleven. Of het verhaal en de missies gewoon laten voor wat het is en samen chaos creëren. Want door het samen te doen, heb je simpelweg meer lol en kun je goed afspreken hoe je bepaalde doelen wil voltooien.

Oude badguys

Mocht dat niet je ding zijn, dan ga je met een paar oude badguys uit voorgaande games aan de slag in Far Cry 6. In een soort Horde-achtige mode kun je dan als Vaas, Pagan Min of Joseph Seed het opnemen tegen diverse vijanden. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!