Suicide Squad-fans: we hebben slecht nieuws over de nieuwe game

Games Jelle van Es 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Momenteel werkt Rocksteady aan de game Suicide Squad: Kill The Justice League. Het is voor het eerst sinds de Batman: Arkham-reeks dat de ontwikkelaar met een mooi project komt. Maar er is nu slecht nieuws.

Want als wachten niet jouw sterkste punt is, dan word je niet blij van het nieuws dat de ontwikkelaar heeft gegeven. Suicide Squad: Kill The Justice League komt namelijk later dan gepland.

Suicide Squad: Kill The Justice League schuift door

En dan hebben we het niet over een paar weken later. Eerder werd namelijk verwacht dat Suicide Squad: Kill The Justice League eind 2022 zou gaan uitkomen. Nou, daar kan nu dus een streep doorheen. Sefton Hill, één van de oprichters van Rocksteady bracht dit nieuws via Twitter. Daarin werd duidelijk dat de game pas in 2023 zou gaan uitkomen. En dan niet in januari, maar in de lente. Dat zou dus betekenen dat de game nu zo’n jaar van ons is verwijderd. Dan krijg je dus het idee dat ze de game echt veel te snel hebben aangekondigd.

Nog even wachten

Want in augustus 2020 werd de game Suicide Squad: Kill The Justice League al aangekondigd. Zoals het er nu naar uitziet, gaat er dus 2,5 jaar zitten tussen de oorspronkelijke onthulling en de release. De belangrijkste voor het uitstel zou zitten in de kwaliteit. Men wil echt een goede game neerzetten, waar ze vervolgens dan weer op kunnen voorbouwen. En daar is dan tijd voor nodig. Zeker met het feit dat veel mensen nog altijd thuiswerken en dat dat niet ideaal is voor games.

Anti-helden schitteren in heerlijke Suicide Squad-trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen