De Far Cry 6 Story Trailer is om je vingers bij af te likken

Games Jelle van Es 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

De Far Cry-reeks is er één die zeer populair is. Op 7 oktober van dit jaar kun je aan de slag met Far Cry 6, een game die je meeneemt naar een soort fictief Cuba. En nu hebben we de Story Trailer van de game.

Far Cry 6 neemt je mee naar het eiland Yara, waar Antón Castillo zijn land regeert. Aan zijn zijde staat zijn zoon Diego en jij bent Dani Rojas. Het is jouw doel om Castillo te verslaan en het land te bevrijden. Dat is zo’n beetje hetgeen dat in de trailer voorbij komt.

Far Cry 6 trailer geeft meer duiding

In de trailer zien we vooral veel van Castillo. Hij wordt neergezet dor de acteur Giancario Esposito, die je onder andere uit The Mandalorian en Breaking Bad kent. En hij past zo in het rijtje met andere badguys in de gamereeks. In de trailer zien we hoe hij omgaat met het land. Daarbij vertelt hij aan de buitenwereld een mooi verhaal met de mogelijkheid op een speciaal medicijn tegen kanker. Maar voor het volk zelf is hij bruut en deinst hij niet terug om zijn vijanden uit te schakelen.

Far Cry 6 lijkt qua opzet redelijk de trend te volgen die bij de vorige games is neergezet. Je hebt een grote open wereld om in los te gaan, vele mogelijkheden om jezelf tijdens het avontuur te verbeteren, personages die je kunt rekruteren om aan je zijde te vechten en vele missies om in los te gaan, waarbij je vast veel moet knallen. Wel is er een groot verschil in de vorm van Esperanza. Dat is een grote stad, waar je als een guerilla strijder los kunt gaan.

Genoeg te doen

Daarnaast is het ook zo dat je met de Season Pass van de game de mogelijkheid hebt om via dromen aan de slag te gaan met de badguys uit het verleden. Dat lijkt ons echt iets om lekker mee los te gaan. Meer daarover lees je hier.

Zoals gezegd komt Far Cry 6 uit op 7 oktober. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Far Cry 6 laat je spelen als legendarische schurken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen