Y-Brush: elektrische tandenborstel de je gebit in 10 seconden poetst nu te koop

Gadgets Lisanne Beijen 7 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Het Franse bedrijf FasTeesH werkt sinds 2018 aan het ontwerp van zijn elektrische tandenborstel. Na wat boren, sleutelen en bijslijpen is de Y-Brush, zoals hij heet, klaar voor gebruik.

De tandenborstel komt precies voordat de CES 2020 plaatsvindt op de markt. De pre-orders voor de gadget komen al sinds juli 2018 binnen, maar de ‘ouderwetse’ elektrische tandenborstel kan nu dus echt in de kast. Als het aan FasTeesH ligt tenminste.

FasTeesH start verkoop super snelle Y-Brush

Tandenpoetsen doe je iedere dag. Als je het goed doet, en twee keer per dag poetst, dan spendeer je er zo’n 25 uur per jaar aan. Dat zijn minuten die je op een goede manier spendeert. Ben je zo efficiënt en heb je zo’n strak schema dat zelfs vier minuten per dag tandenpoetsen te veel is? Dan is de Y-Brush van FasTeesH je ding. Die poetst je tanden namelijk in tien seconden en hij is nu te koop voor zo’n 112 Euro.

Deze tandenborstel is alles behalve de tandenborstel die je in je badkamer hebt liggen. Deze elektrische tandenborstel heeft meer weg van een hockeybitje met borstels er in. Het design is misschien opvallend, maar de werking van de borstel is nóg opvallender.

Y-brush Fasteesh
Y-Brush (Bron: Kickstarter)

Bitje happen was nog nooit zo leuk

De Y-Brush is gemaakt voor de luie tandenpoetser: voor wie niet veel tijd en moeite wil steken in het poetsen van zijn gebit, maar wel schone tanden wil hebben. De borstel werkt simpel. Vul het bitje met tandenborstel, stop hem in je mond en klem je kaken tien seconden op elkaar. Doe vervolgens het zelfde voor je ondertanden.

De elektrische tandenborstel heeft drie verschillende vibratie-standen en wordt geleverd met een standaard die hem oplaadt. Je hoeft de borstel vervolgens maar een keer per maand op te laden. Volgens FasTeesH (is dit trouwens in de verte afgeleid van ”fresh teeth”?) hoef je de borstels in het bitje slechts een keer in het halfjaar te vervangen. Die kun je nieuw kopen voor een kleine dertig Euro.

Ben je verkocht? Check de Y-Brush dan hier. Ben je bang dat je je tandpasta er toch te snel doorheen jast als je er iedere dag een compleet bitje mee moet vullen? Blijf dan gewoon lekker bij je oude vertrouwde tandenborstel. Dat doen wij ook. Of check deze 360-graden poetsende tandenborstel van AliExpress.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen