Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Fast and Furious 9 neemt het universum over in nieuwe trailer

Het was even stil rond Fast and Furious 9, maar er is weer een update. Een hele vette die ons meeneemt de ruimte in.

Net zoals veel andere films is Fast and Furious 9 het slachtoffer geworden van de coronacrisis. De film zou oorspronkelijk in 2019 uitkomen, maar doordat ook spin-off Hobbs & Shaw besloot men de titel een jaar uit te stellen. Wat er in 2020 gebeurde is ons allemaal bekend en nu staat de film voor juni van dit jaar gepland.

Fast and Furious 9 komt eraan

Inmiddels weten we ondanks het uitstellen al vrij veel over de film. Er was al een tijdje een trailer en in interview praatten de acteurs af en toe al hun mond voorbij. Daardoor is het geen geheim dat het negende deel van de serie de ruimte ingaat. Hoe precies, daar konden we ons weinig bij voorstellen. Tot nu in ieder geval.

Welke spullen wil jij meenemen naar de maan? NASA wil het graag weten

Universal heeft een nieuwe trailer van Fast and Furious 9 vrijgegeven waarin we de eerste stappen in de ruimte zien van de topacteurs. Zo zien we Tej en Roman in ruimtepakken in een auto met raketten. Ja, waarom niet eigenlijk? Natuurlijk zien we ook weer veel van The Rock, wat natuurlijk altijd genieten.

Het einde van een tijdperk

De filmreeks gaat nu letterlijk voor de final frontier aangezien Fast and Furious 9 de eerste film uit een trilogie is die de franchise moet gaan afsluiten. Hopelijk komt er daarna wel een goed alternatief want wij krijgen niet genoeg van de bijzondere stunts en prachtige auto’s.

Er gaan nu al geruchten dat de makers van Fast and Furious de kant op willen van Marvel. Dat betekent niet dat we superhelden gaan zien, maar dat er verschillende spin-offs en series komen. Als ze het net zo goed uitwerken als Marvel dan kan het natuurlijk een groot succes worden. Met Hobbs & Shaw hebben ze dat natuurlijk al een beetje getest.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!