Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

FIFA 21 en andere topgames nu voor bodemprijzen te koop

Gamen is en blijft heerlijk om te doen. Maar het kan wel een prijzige hobby zijn wanneer je op dag één nieuwe games koopt. Wat dat betreft kun je soms beter wachtent totdat topgames zoals FIFA 21 met korting te koop zijn.

En dat moment is nu aangebroken. FIFA 21 is een game die je wellicht al in huis hebt, maar daarnaast zijn er gelukkig een aantal andere topgames ook met korting te scoren. Zoals je van ons gewend bent, zetten we de beste deals even op een rij.

FIFA 21 en andere topgames te koop

1. FIFA 21

We beginnen dit overzicht van de topgames dus met FIFA 21. De game is al een tijdje uit en de kans is groot dat hij over een maand onderdeel gaat zijn van EA Play, wat weer onderdeel is van de Xbox Game Pass. Maar voor twee tientjes kun je de game eigenlijk niet laten liggen. Daarvoor is de deal simpelweg te goed, ook al kent de game hier en daar zijn minpunten. En als je straks weer vrienden mag ontvangen, dan kun je op een fijne zomeravond met een pot bier lekker de game spelen en elkaar uitschelden wanneer je verliest.

Scoor hem hier

FIFA 21 Ultimate Team Black Friday
FIFA 21 (Afbeelding: Electronic Arts)

2. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Naast FIFA 21 zijn er gelukkig ook nog een aantal andere games met een mooie korting te koop. Wellicht ben jij een gelukkig persoon en is het je gelukt om een PlayStation 5 te scoren. Dan moet je daar natuurlijk wel een paar goede games bij hebben. Helaas zijn de games op next-gen wat duurder, dus is het extra belangrijk om op aanbiedingen te letten. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales is daarbij één van de grootste games die je kunt halen. En die is dus nu met korting in huis te halen. Wel zo fijn natuurlijk.

Scoor hem hier

Spider-Man PS5
Spider-Man (Afbeelding: Insomniac Games)

3. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

FIFA 21 is een game van Electronic Arts en dat is Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ook. De game kwam eind 2020 uit en brengt één van de betere racegames uit de reeks in een nieuw jasje. Het is een game die ook wel wat wegheeft van de oudere Burnout-games en geeft je de mogelijkheid om met luxe bolides rond te scheuren. De game is voor verschillende platformen beschikbaar en nu dus met een zeer vriendelijk prijsje.

Scoor hem hier

Need for Speed Hot Pursuit Remastered
Need for Speed Hot Pursuit Remastered (Afbeelding: Electronic Arts)

4. Yakuza: Like A Dragon

Yakuza: Like A Dragon is in tegenstelling tot FIFA 21 een game die nog maar net uit is. Althans, op de PlayStation 5. Op de Xbox Series X was hij al sinds november vorig jaar te koop en was het één van de launchgames. Dat neemt niet weg dat het alsnog een aanrader is, zoals je onze recente review kunt lezen. De game vertelt een compleet nieuw verhaal binnen de reeks, waardoor hij voor iedereen te volgen s.

Scoor hem hier

Yakuza Like a Dragon PlayStation
Laadtijden verbeteren algemene ervaring (Afbeelding: Sega)

5. Final Fantasy VII Remake

De laatste game in dit overzicht is Final Fantasy VII Remake. Als je een PlayStation 4 hebt, dan heb je hem misschien al gescoord, aangezien hij onderdeel is van PlayStation Plus. Toch is het misschien handig om deze game te scoren. Dan kun je hem deze zomer namelijk upgraden naar de PlayStation 5-versie, die wat betere graphics en andere voordelen kent. En het is natuurlijk één van de betere games van 2020.

Scoor hem hier

Final Fantasy 7 Remake
Final Fantasy VII Remake (Afbeelding: Square Enix)

Zoveel kost een topteam in FIFA 21 en hoeveel tijd daarvoor nodig is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!