Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 mrt 2021

Nintendo Switch Lite met Animal Crossing met veel korting te koop

Deze week is het een jaar geleden dat Animal Crossing: New Horizons verscheen op de Nintendo Switch. In dat jaar is de game uitgegroeid tot een absolute must-have.

Mocht je nog geen spelcomputer van Nintendo in huis hebben, dan is dit het moment om je slag te slaan. Er is nu namelijk een mooie bundel die bestaat uit Animal Crossing New Horizons en een Nintendo Switch Lite die voor een scherpe prijs te koop is.

Nintendo Switch Lite met Animal Crossing: New Horizons voor weinig

Normaal gesproken kost de Nintendo Switch Lite zo’n 229 euro. En Animal Crossing: New Horizons is een game van Nintendo en daarvan weten we dat die eigenlijk bijna nooit in de aanbieding zijn. Je betaalt er dus eigenlijk altijd 60 euro voor. De bundel die nu in de aanbieding is combineert beide elementen en is dan voor 225 euro te koop. Dat is wat ons betreft gewoon een topdeal. En als klap op de vuurpijl zit er ook nog een abonnement voor drie maanden Nintendo Online bij. Op die manier kun je gelijk losgaan met oude SNES-games of een interessante titel als Super Mario Bros. 35.

Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch Lite
De Switch Lite (Afbeelding: Nintendo)

In deze aanbieding gaat het om de turquoise versie van de Nintendo Switch Lite. Je hebt echter ook de keuze uit de Coral Roze versie van de spelcomputer. Het is dezelfde bundel met Animal Crossing: New Horizons, maar heeft dan als enig verschil dat je er met 229 euro net iets meer voor betaald. Toch is dat nog altijd een groot verschil ten op zichte van wat de normale prijs is.

Ook leuk voor in het gezin

Mocht je al een Switch met Animal Crossing: New Horizons hebben, dan is deze Nintendo Switch Lite-bundel nog altijd de moeite waard. Doe hem cadeau aan je kinderen of geliefde en ga bij elkaar op bezoek om samen een nog mooier eiland te maken en spullen met elkaar te ruilen.

Animal Crossing: New Horizons viert eerste verjaardag met nieuwe content

Reageer op artikel:
Nintendo Switch Lite met Animal Crossing met veel korting te koop
Sluiten