Fortnite Chapter 3 Season 2 brengt grootste verandering in jaren

Games Jelle van Es 21 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Mocht je een groot fan zijn van Fortnite, dan zul je gisteren wel gemerkt hebben dat het wat lastig was om de servers te bereiken. Want gisteren werd het nieuwe seizoen gelanceerd, dat waarschijnlijk de grootste verandering in jaren introduceert.

Het gaat alweer om Fortnite Chapter 3 Season 2. Deze is dus sinds gisteren te spelen, mits je verbinding kon maken. Op het blog van de game vind je de veranderingen, maar de grootste wordt eigenlijk niet genoemd.

Fortnite Chapter 3 Season 2 brengt grote verandering

Want Fortnite Chapter 3 Season 2 neemt de mogelijkheid om dingen te bouwen weg. En dat is toch wel één van de unieke elementen van de game. Maar over het algemeen wordt dit toegejuicht en lijkt het er ook voor te zorgen dat dus veel gamers gisteren de game wilde gaan spelen. Want het is eigenlijk best wel irritant dat wanneer je in een vuurgevecht terechtkomt, dat de vijand dan als een gek dingen gaat bouwen en het moeilijk wordt om hem of haar goed te raken. Ikzelf haat het bijvoorbeeld en dit zou voor mij een reden zijn om de game eindelijk weer een keer te spelen.

De mogelijkheid om gebouwen in elkaar te zetten lijkt dus weg te zijn in Fortnite Chapter 3 Season 2, maar het is wel mogelijk om geld in de vorm van bars te verzamelen en daarmee voertuigen en turrets te maken. Op die manier kun je tegenstanders net te slim af zijn. Verder is het mogelijk om sneller rond te rennen en hoger te springen. Daarbij kun je ook de randen van gebouwen vastpakken en jezelf omhoog trekken.

Marvel-liefde

Fortnite Chapter 3 Season 2 brengt daarnaast ook weer wat liefde van Marvel. Zo kun je aan de slag met Doctor Strange als de je de Battle pass aanschaft. maar dat is niet de enige skin die je krijgt. Ook kun je losgaan met The Origin, Gunnar, en Tsuki 2.0. Kortom, de aankomende tijd is er weer veel te doen in de game.

Hoe je Fortnite binnenkort weer op je iPhone kan spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen