Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 13 jul 2021

LeBron James steelt vanaf deze week de show in Fortnite

LeBron James speelt dit jaar dan wel niet in de NBA Finals, maar steelt wel ergens anders de show. De basketballer duikt vanaf morgen namelijk op in de populaire game Fortnite.

Vanaf 14 juli is ‘The King’, zoals de speler van de Los Angeles Lakers ook wel genoemd wordt, onderdeel van de Fortnite Icon Series. En dat is zeker niet het enige.

LeBron James steelt de show in Fortnite

LeBron James is vanaf morgen dus speelbaar in Fortnite. Als onderdeel van de Icon Series zal de NBA-ster zijn opwachting maken in de populaire game. Er zijn twee skins die met de lancering gepaard gaan. De eerste is een ode aan de iconische Taco Tuesday van LeBron. Daarbij krijg je niet alleen het bijpassende shirt, maar is het personage ook voorzien van de Nike LeBron 19 sneakers.

De tweede skin is volledig gericht op de film waar LeBron James binnenkort in speelt: Space Jam. Fortnite heeft het personage, vanwege de film, voorzien van het Tune Squad tenue. Is dat niet genoeg, dan is het ook mogelijk om de volledige look te kopen in een speciale bundel. In de bundel vind je:

  • De Lion Pickaxe
  • De Wingspang Glider
  • The Silencer celebration

Alle items zijn, net als een speciaal laadscherm, vanaf morgen te koop in de Item Shop in Fortnite.

Assassin’s Creed laat zich inspireren

Fortnite is immens populair en heeft de markt, met zijn Battle Royale-mode, flink weten te veranderen. Waar eerder Call of Duty zich al liet inspireren door de franchise, lijkt ook Assassin’s Creed dezelfde kant op te gaan. Dit jaar hoeven we namelijk geen nieuwe game te verwachten, maar zal Valhalla wel voorzien worden van Assassin’s Creed: Infinity.

Assassin’s Creed gaat Fortnite achterna met nieuwe plannen

Ben je benieuwd wat dit precies betekend voor Valhalla of de gehele franchise? Lees via de bovenstaande link dan zeker even het artikel dat collega Jelle er over schreef. Meer weten over Fortnite of op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen? Check dan zeker deze pagina even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
LeBron James steelt vanaf deze week de show in Fortnite
Sluiten