Fortnite Season 7 brengt DC-superhelden, Rick and Morty en meer

Games Jelle van Es 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Soms gaat het snel. Zo had ik het idee dat het zesde seizoen nog in volle gang was, maar niks is minder waar. Vanaf vandaag kun je aan de slag met Fortnite Season 7 en dat brengt zoals je kunt verwachten weer heel wat veranderingen met zich mee.

Fortnite Season 7 heet Invasion en dat is dan ook precies wat het nieuwe seizoen biedt. Er is een invasie en het is aan de speler om af te rekenen met deze buitenaardse vijand. Tijd voor een overzicht.

Fortnite Season 7 komt met Rick and Morty en meer

Fortnite Season 7 heeft zoals altijd weer een paar nieuwe skins en mogelijkheden. De belangrijkste nieuwe skin lijkt die te zijn van Rick, die je kunt uit de animatie reeks Rick and Morty. Hij is echt in zijn cartoonstijl overgezet in de game en dat ziet er echt heel erg geslaagd uit. Hij is zeker niet het enige nieuwe personage dat in de game is verwerkt. Een andere interessante toevoeging is die van de DC-superheld Superman. Hij past er goed bij als je kijkt naar wat zijn verhaal is: hij is namelijk in principe ook een buitenaards wezen. Bekijk de storytrailer hieronder.

Met de komst van Fortnite Season 7 zullen we ook wat veranderingen in de map gaan meemaken. In de bovenstaande trailer zien we bijvoorbeeld al dat het middelste gedeelte in de map wordt opgeslokt door het ruimteschip. Daarnaast zal er ook op het gebied van gameplay wat veranderingen. Zo heb je de mogelijkheid om een UFO te besturen en daarmee vijanden te ontvoeren. Of je maakt gebruik van de nieuwe Rail Gun om ze aan te vallen. ook ziet het er naar uit dat je een wapen hebt waarmee je voertuigen kunt oppakken en tegen vijanden aan kan schieten. Dat zijn namelijk elementen die je in de Battle pass-trailer kunt bekijken.

Kortom, genoeg te doen

Zodoende lijkt er weer genoeg te doen in Fortnite Season 7. Dus start je favoriete spelcomputer of tablet op, haal de update binnen en ga er mee los. Wil je meer lezen over alles dat met de game te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Fortnite plande megaconcert met deze absolute wereldsterren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen