Jelle van Es
Jelle van Es Games 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Forza Motorsport 8 is dé next gen racegame en jij kunt hem gratis testen

Tijdens de onthulling van de Xbox Series X hebben we een hoop games gezien die in de nabije toekomst worden uitgebracht. Eén daarvan was Forza Motorsport 8, wat wel eens dé next-gen racegame kan gaan worden.

Het is echter nog maar de vraag wanneer we aan de slag kunnen gaan met Forza Motorsport 8. Toch lijkt er een beetje goed nieuws te zijn, want binnenkort zouden gamers aan de slag kunnen gaan met een testversie. Het enige dat je daarvoor moet doen, is je aanmelden.

Probeer Forza Motorsport 8 zelf uit

Dit nieuws werd via Twitter gedeeld. Daarbij werd duidelijk gemaakt dat de ontwikkelaar het belangrijk vindt om feedback te krijgen op Forza Motorsport 8. Het enige dat je daarvoor moet doen, is je aanmelden voor het panel. Dat kan via deze link. Vervolgens is het een kwestie van geduld voordat je daadwerkelijk wordt uitgenodigd. Het is in elk geval wel goed nieuws dat de ontwikkelaar al zo ver is om deze stap te nemen. Zeker als je bedenkt dat de Xbox Series op dit moment echt snakt naar exclusieve games, waarvan dit één van de grootste is. Bekijk de aankondiging in de onderstaande video.

Forza Motorsport 8 is dus wel echt een game waar we naar uitkijken. Sowieso heeft de serie in het verleden zich meer dan eens bewezen als een reeks met veel kwaliteit. Deze nieuwste racegame moet gaan draaien op een 4K resolutie met 60fps. Daarnaast zou hij gebruik gaan maken van ray tracing, waardoor lichteffecten er ook top gaan uitzien.

Ergens dit jaar

Als het allemaal goed gaat, moet de game ergens eind dit jaar uitkomen. Mocht je gebruik maken van de Xbox Game Pass, dan is het goed om te weten dat Forza Motorsport 8 vanaf dag één daarop wordt uitgebracht.

Xbox Game Pass ziet oude bekende terugkeren (en nog meer topgames!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!