Gamer wint Rivals of Aether toernooi (maar verliest schouder in de strijd)

Games Jelle van Es 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Gamen is voor een groot gedeelte emotie. Een mooi verhaal kan je ontroeren en wanneer je in een actie game een prachtig uitzicht hebt, dan sta je daar misschien even bij stil. Toch komt het grootste gejuich naar buiten wanneer je tegen elkaar speelt en dan wint. Maar deze gamer gaat iets te ver waneer hij in Rivals of Aether wint.

Rivals of Aether is een indiegame die al een paar jaar geleden uitkwam. De game wordt nog altijd veel competitief gespeeld en afgelopen weekend werd er een toernooi gehouden. De gamer CakeAssault wist daarbij de finale te winnen en ging vervolgens los. En dat kostte hem zijn schouder.

Gamer blesseert schouder in Rivals of Aether-strijd

In de final gaat het er hard an toe. Niet alleen zijn er mooie prijzen te winnen voor de Rivals of Aether-winnaar, het publiek gaat ook los. Dat is sowieso mooi, dat je weer publiek hebt bij dit soort evenementen. Uiteindelijk weet CakeAssault (mooie naam overigens) als winnaar uit de strijd te komen. Vervolgens gaat hij helemaal los, maar dat had hij wellicht niet moeten doen. Tijdens het juichen schiet namelijk de schouder van de gamer in kwestie uit te kom en stort hij neer op het podium. Gelukkig lijkt het daarna alweer snel iets beter met hem te gaan. Bekijk hieronder hoe hij losging.

Pas op met juichen

En dit is dus een goede les voor iedereen die straks van plan is om FIFA 22 te kopen. Dat is natuurlijk geen Rivals of Aether-achtig toernooi voor publiek, maar als gamer zijnde doe je er verstandig aan om het juichen ietwat binnen de perken te houden, zodat je veilig kunt blijven gamen.

FIFA 22: zes redenen om de nieuwe game (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen